2777
2789
عنوان

چی جوابشوبدم

58 بازدید | 9 پست

رلم کات کردم همش شک داشت بهم خستم کرد  بلاکش کردم از همه جا   فقط از زنگ بلاک نیست دیشب پیام داده که میشه از زنگم بلاک کنی نمیتونم زنگ نزنم  یعنی چی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بیشتر توضیح بدی چیکارا میکرد

هرشب میگف توبایکی هستی اگ ثانیه ای دیر جواب میدادم میگفت رفتی بیرون   داشتم دیوونه شدم  یهو بعد دوساال زدم ب سیم اخر بلاک کردم  

هرشب میگف توبایکی هستی اگ ثانیه ای دیر جواب میدادم میگفت رفتی بیرون داشتم دیوونه شدم یهو بعد دوسا ...

روانی نیست دست خودشم نیست این رفتار تا حالا بهش گفتی مگ چشمم غیر تو کیو میبینه یا لحظه به لحظت بهش خبر دادی؟ اون خیلی عاشقته و این استرس بخاطر اینه تو باید بهش حس امنیت بدی هرجا میری فیلم بفرستی مبخوای بری بیرون از لباست واسش عکس بگیری لاید لوکیشن براش بفرست انقدر این کارارو بکن تا دلش آروم بشه باهاش دعوا نکن یکم صبرتو بیشتر کن اگه دوسش داری اگ نداری از زنگم بلاک کن بی‌خیال شو قطعا روزای خوبی کنارش داشتی 

روانی نیست دست خودشم نیست این رفتار تا حالا بهش گفتی مگ چشمم غیر تو کیو میبینه یا لحظه به لحظت بهش خ ...

خودشم حرفای تورومیزد میگ حساسم   اره همه جوره ثابت کردم خاستگارمم رد کردم گفتم من تورومیخام   بااینک چقدر دعوام کردم توخونه    دیدم هیچ جوره راضی نمیشه گفتم بشوت کلی فحشش دادم  یهو  تو چت الکی میگفت نکنه میخای بری بایکی دیگ توادم نمیشی   گفتم داری ب شخصیتم توهین میکنی دیگ  افسردگی گرفتم از دستش  ب نظرت بهونه نداشت