2777
2789
عنوان

چیکار کنم دوس پسرم برگرده توروخدا به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست
😔😔بلاکم کرده چی...چیکار کنم ب نظرت منم از اینستا بندازمش بیرون یا بزارمش؟

نه ننداز اصلن بعد پشیمون میشی بلاک کرده بالاخره درمیاره تو دیگ نرو سمتش استوری نزار فعلا  خودش میاد 

مشکلت چیه باهاش

مشکلمون اینه که ی بحثی بینمون پیش میاد خیلییییی کشش میده اصلا توجه نمیکنه فقط فاصله میگیره منم از این کارش عصبی میشم هردیقهههههه زنگ پیام اونم اصلا جواب نمیده من واقعا دیگ دیوونه شدم کم اوردم...بهشم میگم میگ تو رو مخم نرو درست میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلمون اینه که ی بحثی بینمون پیش میاد خیلییییی کشش میده اصلا توجه نمیکنه فقط فاصله میگیره منم از ای ...

دقیقا باید وقتی عصبی می‌شی اون پیگیر بودن شدید تو یه ذره کمترش کنی مردا که مثل ما نیستن تو همون لحظه بخوان مشکل با صحبت حل شه نیاز به زمان دارن تو اون زمان رو بهش نمیدی توقع داری مشکل تو لحظه حل شه و تو این رفتارت باید تجدید نظر کنی

نه ننداز اصلن بعد پشیمون میشی بلاک کرده بالاخره درمیاره تو دیگ نرو سمتش استوری نزار فعلا خودش میاد

اره خودمم میگم نندازمش بیرون بعد تنها دختریم ک فالو داره منم ...خیلییی قلبم شکست:( البته رابطه ما خیلی از این کات ها داشته هربارم من میرفتم سمتش اونم قبول میکرد...ولی دیشب دوستمو فرستادم گفتم امتحانش کنه...قبول نکرده بود ولی گفته بود تا نشناسمت باهات اشنا نمیشم...بعد گفته بود تو رابطه نیستم..خیلی ناراحت شدم بهش گفتم لاشیی.اونم ب من میگف خاک تو سرت حالت بده من از همون اول میدونستم از سمت توعه...بعدش دیگ بلاکم کرد😔

دقیقا باید وقتی عصبی می‌شی اون پیگیر بودن شدید تو یه ذره کمترش کنی مردا که مثل ما نیستن تو همون لحظه ...

بعد خیلی ادم عصبی هستش ....خب منم ادمم اصلا ب من توجه نمیکنه..نتیجشم میشه کات و ....

تلخه حرفم:

دوستت نداره 

پسری که نخوادت بلاتکلیف نگهت میداره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اره خودمم میگم نندازمش بیرون بعد تنها دختریم ک فالو داره منم ...خیلییی قلبم شکست:( البته رابطه ما خی ...

امتحان کردن که بدترین کاردنیاس!شاید اونم کسی بفرسته توهم ازروکنجکاوی جواب بدی ولی بهتر فعلا کاری نکنی تابدتر نشه  بزار کنجکاو شه توالان داری چیکارمیکنی

تاپیک قبلیت رو خوندم

دقیقا چرا میخای برگردی بهش؟

ببخشید ولی آدم حسابت نمیکنه

پسری ک دوست داشته باشه همه کاریییی برات میکنه

میمیره دو دیقه دیر جوابشو بدی

ی ساعت نمیتونه بی خبر ازت بمونه 

واس تولدت از یکماه قبل دنبال کادو عه ک چی بگیره خوشحال تر میشی(ربطی ب وضعیت مادی نداره)

وقتی کسی واقعا دوست داشت همه اینارو تجربه میکنی

پسرا برا کسی ک واقعا دوسش دارن رمانتیک ترینن بهترینن

با حرفایی ک راجع بهش زدی تو ی سرگرمی عستی

ی وقتا دلش بخاد ج میده ی وقتا هم نه

‌پسری ک دوست داشته باشه اصلا تحمل قهر یک ساعته ندازه حتی اگر خودش مقصر نباشه دنبال اینه ک سریع اوکی شه همه چی وضعیت پایدار شه

پس دوست نداره اصلا دروغ میگه دوست داره

تمومش کن ایشالا ی پسر خوب سر راهت قرار میگیره

یادت نره که خدا ی چیزو ازت میگیره خیلی بهترشو میده♥️

تاپیک قبلیت رو خوندمدقیقا چرا میخای برگردی بهش؟ببخشید ولی آدم حسابت نمیکنهپسری ک دوست داشته باشه همه ...

خودمم همه حرفتو قبول دارم ولی بازم دلم میخاد باهاش باشم دوسش دارم:) خیلی سخته واسم بزارمش کنار 

امتحان کردن که بدترین کاردنیاس!شاید اونم کسی بفرسته توهم ازروکنجکاوی جواب بدی ولی بهتر فعلا کاری نکن ...

اره اشتباه کردم...ولی اون دیگ منو نمیخاد:( دیگ برنمیگرده

ولی نمیدونم چرا ته دلم بازم مطمئنم میاد ..قبلنم از این بدتر خیلی داشتیم