2777
2789
عنوان

پرستاری یا معلمی

338 بازدید | 26 پست

سلام خوبید من دانشجو فرهنگیان هستم ولی علاقه به پرستاری دارم به نظرتون انصراف بدم برم کنکور بخونم از الان پرستاری قبول می شم یا همون معلمی رو بخونم چون می گن اشتباه می کنی انصراف می دی 

تعداد رای : 34
نظرسنجی
پرستاری
15
44%
معلمی
19
55%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه

معلمی

پرستاری سخت تره محیطش هم تمیز نیست

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

من چون خودم با علاقه اومدم پیرا نمیتونم نهیتون کنم میدونم علاقه خیلی مهمه 

ولی سخته 

خیلی سخته تحقیق کنین 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

پرستاری که بهتره

کجاش بهتره برادر؟!بخدا یجوری فرسوده ات میکنه ک خودتم نمیفهمی کی انقد داغون شدی شغل سختیه روحی و جسمی

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

پرستاری سخت تره.تایم کاریش بیشتره و صبر زیاد میخواد.

معلمی تایم آزادش خیلی بیشتره.صبر میخواد اما نه به اندازه پرستاری

در مورد تفاوت حقوقش اطلاع ندارم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...