2777
2789
عنوان

می‌خواستید از ایران یید چه حسی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 106 پست
درکتون میکنم ولی شما هم اونا رو درک کنید کلی زحمت کشیدن برای چیزی که میخواستن و الان شما با یه مهاجر ...

درک میکنم 

ولی ایکاش اونام منو درک کنن

پس چیکار کنم بنطر شما 

یه عمر بمونم اینجا با بدبختی زندگی کنم که چی 

پدرم بارها گفته من آرزوم خوشبختیه توجه 

پدر مادر از بچش وقتی خوشبختیشو میخواد نه چیز دیگا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم ولی ایکاش اونام منو درک کننپس چیکار کنم بنطر شما یه عمر بمونم اینجا با بدبختی زندگی کنم که ...

ما یه آشنایی داشتیم همونم ژنتیک خوند تو ایران هرچی گشت کار پیدا نکردمتناسب با رشتش یه بودجه ای خودش با کار کردن به دست آورد مهاجرت کرد انگلیس و الان داره جور کل خونوادش رو میکشه و خیلی وضعش خوب شده 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

عزیزم هیچی رو بخدا نسپر، اگه بخوای و تلاش کنی میشه، از الانم با خانوادت چونه نزن، کاراتو بکن اگر جو ...

چقد منفی نگر...ایران آینده روشنی پیش روشه .نسل ما درستش میکنه :) 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
ما یه آشنایی داشتیم همونم ژنتیک خوند تو ایران هرچی گشت کار پیدا نکردمتناسب با رشتش یه بودجه ای خودش ...

احسنت بهش 

آفرین

باور کن نیست 

رشته من اینجا بازار کار خوبی نداره

مگه ادم وطنش رو ول میکنه؟

وقتی نشه توش پیشرفت کرد بله

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

احسنت بهش آفرینباور کن نیست رشته من اینجا بازار کار خوبی نداره

تازه اون بنده خدا ژنتیک تهران هم میخوند دکتراش رو گرفت رفت 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

نباید به خانواده میگفتی چه رشته ای میخوای اقدام کنی ؟به شغل پیدا کن موقت برای هزینه های مدرک زبان ، ...

هزینه های قبلش مشکلی نیست 

اونقدری هزینه ندارع 

اگه بشه بیوشیمی

اونی ک۶ سپردم به خدا خدا به بهترین حالت برام جورش کرده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

پس امیدوارم تصورت از اونجا واقعا درست و واقعی باشه و زندگی شاد با کلی موفقیت منتظرت باشه♥️

ممنون گلم 

اونور برای کسی فرش قرمز پهن نکردن ، بهشت گمشده شده هم نیست 

اونجا باید ۱۰۰۰۰برابر اینجا درس بخونم و سختی بکشم 

در کنار تحمل عربت و دوری از خانوادل