2777
2789
عنوان

می‌خواستید از ایران یید چه حسی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 106 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره والا اصن مگه پدر مادر از بچش چی میخواد ؟؟؟اینکه بچه خوشبخت باشه دیگه من اینجا بمونم با بدیختی زن ...

دقبقا سختی ها رو تحمل کن ایشالا اتفاقای خوب میوفته قطعا مسیر سختیه ولی ایشالا میشه نگران نباش

همین که این قدر خودخواه هستین که میتونین خانوادتونو ول کنید یعنی در مسیر درست هستید

من نتونستم و نه تنها کسی تشویقم نکرد بلکه در راه خانواده پیر شدم

تا میتونید خودخواه باشید

تعریف عزیزماین دنیای بی رحم مال آدمهای خودخواههتا خودت خودتو نخواهی کسی نمیخوادت

هیچکس دلش نمیاد خانوادشو رها کنه بره مطمئن باش 

ولی وقتی چاره ای نیست چه باید کرد

عزیزم هیچی رو بخدا نسپر، اگه بخوای و تلاش کنی میشه،  از الانم با خانوادت چونه نزن، کاراتو بکن اگر جور شد یکم قبل از رفتن بهشون بگو، شاید اصلا جور نشد، الکی اعصابت بهم نریزه. ولی اگر واقعا به هدف درس و موفقیت بری خیلی هم عالیه، ایران واسه هیشکی خوب نمیشه مگر بالا دستیها، موفق باشی دختر قوی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

عزیزم هیچی رو بخدا نسپر، اگه بخوای و تلاش کنی میشه، از الانم با خانوادت چونه نزن، کاراتو بکن اگر جو ...

تلاشمو دارم میکنم براش 

ولی بحث اصلیش همون ۷هزار تا و راصی نبودن پدرم

چاره ای ندارم اخه مجبورم بسپارم دست خدا

درکتون میکنم ولی شما هم اونا رو درک کنید کلی زحمت کشیدن برای چیزی که میخواستن و الان شما با یه مهاجرت میخواین دارایی‌شون رو بگیرید حقیقتا یه خورده بی انصافیه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

اره والا اصن مگه پدر مادر از بچش چی میخواد ؟؟؟اینکه بچه خوشبخت باشه دیگه من اینجا بمونم با بدیختی زن ...

نمیشه همینجا با خوشبختی زندگی کنی؟😁

البته هر جور صلاحته♥️

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️