2777
2789
عنوان

خیلی نگران بچم هستم

366 بازدید | 22 پست

دخترم سه سالشه مشکلم باهاش خوابشه که هم بسیار زیاد بخوابه و هم اینکه وقتی خوابش میاد خیلی کارای عجیب غریب می‌کنه مثلاً آب می‌ریزه روی سر همه صندلی رو چپ می‌کنه و خیلی کارای دیگه کلا انگار عقلشو از دست میده و متوجه هیچی نیست و از عمد میخواد دیگرانو عذاب بده! خیلی میترسم که نکنه اوتیسم باشه

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما خودمون که آدم بزرگیم وقتی خوابمون میاد کارای بی منطق انجام میدیم و عصبی میشیم از بچه چه انتظاری داری؟دختر جاریم کوچیک بود وقتی گرسنه میشد اینجوری میکرد زود یه لقمه ای چیزی میذاشتن تو دهنش آروم میشد😅

بسیار زیاد بدخوابه منظورم بود

نه فقط ممکنه بیش فعال باشه.باید برای تشخیص اوتیسم به مراکز تشخیص و کار رمانی اوتیسم مراجعه کنی.دختر من وقتی گرسنه اش میشد این کارا رو می کرد.اما نه اوتیسم بود نه بیش فعال.امسال هم سال اخر دبیرستانه.

نبايد اجازه بدي اب بريزه سر كسي يا صندلي چپه كنت.بيشتر اين موضوع تربيتي هست ك شما اجازه دادين انجام ...

نه آخه وقتی خوابش نمیاد هیچکدوم از این کارها رو نمیکنه و خیلی نرمال و با ادبه

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
والا ما خودمون که آدم بزرگیم وقتی خوابمون میاد کارای بی منطق انجام میدیم و عصبی میشیم از بچه چه انتظ ...

دختر منم گرسنه اش میشد اینکارا رو می کرد.الان که بزرگ شده  باید به زور بهش غذا بدیم

ربطي ندارع عزيزم.

شما وقتي اب ميريزه و صندلي ميندازه عكس العملت چيه؟

رفتار شما تقويت كرده ك اينكارو انجام ميدع

💕

نبايد اجازه بدي اب بريزه سر كسي يا صندلي چپه كنت.بيشتر اين موضوع تربيتي هست ك شما اجازه دادين انجام ...

موافقم

اما سنش کمه

یکم باهاش باید صبوری بشه

و اینکه خود مادر بتونه خوابش رو تنظیم کنه

ساعات خواب بچه رو درست و منظم تنظیم کنه

هر روز سر ساعت مشخصی بخوابونه کم کم بدن بچه عادت میکنه و خوابش منظم میشه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

خب ادم بزرگسالم موقع خوابش میاد، بد اخلاقی و کاهش تمرکز داره

نباید اونقدر بچه خسته بشه ک خابش بیاد و نتونه بخابه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.