2777
2789
عنوان

نامزدم رفته ده ست لباس برا من خریده که اصلا سلیقه م نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک نگو .اول از خوبی هاشو بگو چند تایی بعد که حسابی گوشاش مخملی شد و چشماش قلبی انتقادتو بگو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الهی 😂شوهر من همیشه میگرفت انقدررررر گنده ده تای من توشون جا میشد بگو ببریم عوض کنیم مثلا بگو خیلی ...

اینو بگم جوگیر میشه دیگه هرروز برام میخره

این لباسارو از یه استان دیگه خریده

سفر بود

نمیتونم تعویض کنم

اونایی که میشه رو ببر خیاطی بهش بگو دوست دارم منم باهات بیام خرید و اینجور چیزا جوری که ناراحت نشه و ...

ببین اصلا جنسشون رو دوست ندارم

یا واقعا بد رنگن

مشکل اینه

یا آستین و پاچه شلوارش کوتاهه

اینارو چجوری درست کنم

اسی حالا عکس چند تا از لباسارو نمیزاری ببینیم چطورین

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اسی حالا عکس چند تا از لباسارو نمیزاری ببینیم چطورین

🤣🤣چقد همه‌ کنجکاون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینو بگم جوگیر میشه دیگه هرروز برام میخرهاین لباسارو از یه استان دیگه خریدهسفر بودنمیتونم تعویض کنم

ببین این رفته مغازه 

اونام دیدن سر درنمیاره هر چقدر تونستن بهش انداختن 

بهش یاد بده 

مثلا فلان رنگها

فلان سایز و مدل 

مثلا میری بیرون بگو من از این طرح خوشم میاد 

لباس ها رو نشون بده بهش از نت و ...

یاد میگیره 

الان اینا رو بذار کنار اصلا بد نگو 

کار نداشته باش 

فوقش میذاری کنار نمیپوشی 

ندید بگیر اینارو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ببین اصلا جنسشون رو دوست ندارمیا واقعا بد رنگنمشکل اینهیا آستین و پاچه شلوارش کوتاههاینارو چجوری درس ...

دارم از فضولی میمیرمااااا

دوست داشتی یه عکس بده تا آخر من خودمو نکشتم😂😂

بده به نیازمندان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱