2777
2789

من اصلا دوست ندارم کسی برام لباس بخره چون قدم بلنده یا میبینی شلواره کوتاهه یا آستین لباسه خیلیم سخت پسندم تو لباس خریدن

یه بارم به همسرم گفتم فعلا برا من چیزی نخر چندبار باهم میریم خرید سلیقه م دستت میاد

حالا رفته به حدی لباس خریده،خیلیاشون زشتن

سه تا شال خریده سه تا کیف(برا زنای ۵۰ساله خوبن)

پافر و بافت و یه عالمه لباس دیگه

بخدا گریه م گرفته

پرو کردم واقعا با سلیقه ی من جور نبودن یا بهم نمیومدن یا شلوار و آستین لباس کوتاهه

خب می گفت با هم بریم خرید😭

خیلییییی ناراحتم با پول اینا میتونستم بهترین استایلو داشته باشم برا زمستون

مدامم میپرسه دوس داشتی لباسارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلشو نشکن بگو قشنگن ولی زیاد سلیقه من نیستن از ابن به بعد با هم بریم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الهی 😂

شوهر من همیشه میگرفت انقدررررر گنده 

ده تای من توشون جا میشد 

بگو ببریم عوض کنیم 

مثلا بگو خیلی قشنگن حیف نمیتونم بپوشم اندازه نیستن و...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حق داری لباس مخصوصا بیرونی باید پرو بشه با چه عقلی خریده نگفته یوقت کوچیک بزرگ بشن یا رنگش بهت نیاد 

نپرسیدی چرا بدون خودت رفته خرید کرده ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دلشو نشکن بگو قشنگن ولی زیاد سلیقه من نیستن از ابن به بعد با هم بریم

مدام میخواد برا من خرید کنه

بعد سایز منم بلد نیست

تا حالام برا کسی نخریده

منم به شدت سخت پسند

بخدا دلم میخواد گریه کنم

عکس بزار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱