2777
2789
عنوان

میایین درباره امام زمان حرف بزنیم (با رعایت احترام) 🌱💓🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 18142 بازدید | 954 پست
همون مبحث تذکیه نفس پاکی نفس از رذیله ها تا حالا برنامه ای این طوری داشتینمراقبه ؟

عزیزم  سعی میکنم   وبرای جاجتی مهم که چند سال منتظرشم  

میخوام چله ایت الله حق شناسو بگیرم که به مراقبه نیاز داره

ولی احساس میکنم  مراقبه خیلی سخته باید بری یا تو غار که باهیچکس  ارتباط نداشته باشی  

البته غیبت وقضاوتو دوست ندارم  

ولی اینکه توسط دیگران  اذیت میشیم  حرف میزنیم غیبته؟

یا دیگران اذیت میشن مشاوره میدیم غیبته؟

وقضاوتم همینطور    

در واقع خودمو میگم   انگار راه گم کردم   تو بیابونی تاریک 

وسر سختانه فریاد میزنم  کمک❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولسه ما هم پیش میاد جانمسخت نگیر

خخخ آخه یکی دوبار نیس تو هر کامنتم نگا میکنم غلط دارم 🤦‍♀️ من خیلی تند مینویسم این کیبوردم یه چی در میاره ازش 😅

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

حتمن عزیزم 🥰ان شاءالله لطف و کَرم صاحب‌الزمان نصیب هممون بشه

انشالله❤

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

حس نابی ک خریدنی نیست🥹

اره ...همیشه برای اونایی که با خدا امام زمان دوست نیستن ناراحتم..همه به خدا اعتقاد دارنا ولی اینکه بهش اعتماد داشته باشی و رفیق باشی یه چی دیگس😍

وقتی با امام زمان درددل میکنم هم آرامش میگیرم هم احساس بی نیازی میکنم

احساس سبکی میکنم

دیگه اگه کسی نباشه به حرفم گوش بده ناراحت نیستم 

تنها نیســــــــــــــــــــــتم

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دعا برای سلامتی🌹 حضرت✔️

دعا برای فرج حضرت🌹... الهی عظم البلاء✔️ 

دعای عهد 🌹برای ظهور امام

دعای ندبه 🌹برای استغاثه و یاری ‌طلبی از حضرت

زیارت آل یاسین🌹 مشهورترین زیارت نامه‌ امام

زیارت ناحیه مقدسه🌹🕌

دعای غریق🌹 برای ثابت قدمی در دوران شبهه✔️

دعای شناخت امام🌹 اللّهمّ عرّفنی نفسک ...✔️

از بین دعاها و زیارت نامه های مختص حضرت این دعاهایی که کوتاه ترن و تیک زدم رو خدا قبول کنه ریا نباشه حفظم و زمزمه😊 گاهی برای اهل خانه صوتشو پخش میکنم یا هر کلیپ مهدوی که باشه🎶

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

یک منتظر کسی نیست که در فرج امامش فقط به دعا بسنده کنه

(دعای همراه تضرع+عمل تو بعد فردی و اجتماعی)

او نماینده و پیرو امام غایبش در عصر غیبت هم هست، باید تو زمینه حق و عدالت و دستگیری .. همون کاری رو بکنه که امامش اگر حاضر بود، می‌کرد:👇

· یاورمظلوم 

· دشمن ظالم 

· دستگیر فقیر 

· صادق و امانتدار 

· آمر به معروف و ناهی از منکر🤕  

منتظر راستین نه تنها در آرزوی دولت کریمۀ عدل جهانیه، همراهش با خودسازی و تزکیه نفس و دوری از گناه، سنگ بنای آن جامعه را با اخلاق و رفتارش می‌سازه🤌

صلوات روزانه 

وقتی با امام زمان درددل میکنم هم آرامش میگیرم هم احساس بی نیازی میکنماحساس سبکی میکنمدیگه اگه کسی نب ...

آره یه دوست خوبه امام زمان😍آخه من قربونشون بزم که انقدر خوبن🥺 به بابا مهدی هرشب میگم ناراحت نباشی ها همه تلاشم و میکنم که ناراحتت نکنم یه وقت احساس نکنی تنهایی من همیشه کنارتم پاش برسه دارو ندارم و فداتون میکنم😢 الانم دارم گریه میکنم 😥