2777
2789
عنوان

شما جای این خانم باشین باز میرین سراغ بچه تون یا نه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 78 پست
نه هردو مقصر بودن بالاخره.... ولی مادر فرقش با بقیه همینه دیگه که تو تموم زندگیت اولویت بچه اته.... ...

تو بچگی ت میومد دیدنت؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
بچه در سن پایین واقعا اینطوری نیست آجی.خانواده شوهر من دوسال با ما قطع رابطه بودن. این مدت دنیای بدی ...

بچه ها متفاوتن 

بچه شما خدا رو شکر دیدن و بغل مامانش و آرامش کنار خونواده اش واسش عقده نشده،حسرت خونواده های دیگه رو نکشیده

ولی بچه این خانوم تموم تلخی ها رو چشیده روحش آسیب دیده،قلبش شکسته،از لحاظ روحی تحت فشار قرار گرفته

حسرت مادر داشته،مادری ک واسش مادری نکرده،واسش تلاش نکرده 

انتظار نداشته باشید با بچه خودتون مقایسه اش کنید

مث اینه ما روحیه بچه های غزه رو با بچه های آمریکا مقایسه کنیم 

این بچه تموم کودکیش توو بحران نبود مادرشه و چ آسیب هایی ک تا الان ندیده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینقدر غرورش و به میکردن چند سال صبر کرده بعد باز رفته

ببین از جانب هردو نگاه کنی هردو حق دارن

ولی خب مادر میتونست تلاش بیشتری کنه من نمیدونم مادر چیکار کرده. ولی طبق این پیام ها انگار کلا سه سال ول کرده رفته بعد از سه سال یهو یادش افتاده یه بچه ای داره یا همون ۲ تا ۷ سالگی یعنی ۵ سال دوباره همینطور 

با مشاور مشورت کنید بهتون راهکار میده. یه محیطی درست میکنه که با بچتون تنها باشید بتونید احساسات در میون بگذارید 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

خب بچه حق داره نخادش بخصوص ك بعدش رفته باشه پي خوشي خودش زندگي جديد و بچه دار شدن…

ما يكي رو داشتيم اصلا سراغ مادرش نرفت فقط از مادرش استفاده كرد برا معافيت سربازي مادره هم خوشحال شده بود فكر ميكرد پسرش اومده سراغش ميتونه اين بچه رو بچاپه ازش پول بگيره ولي پسره بعد از دريافت معافيت سربازي حتي يكبار هم نرفت سراغ مادرش هيچ حسي بهش نداشت فهميده بود ميخاد اويزونش بشه واسه پول

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب بچه حق داره نخادش بخصوص ك بعدش رفته باشه پي خوشي خودش زندگي جديد و بچه دار شدن…ما يكي رو داشتيم ا ...

پسره حق داشت چون اون زمانی ک ب مادر نیاز داشت مامان بالای سرش نبود

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خب بچه حق داره نخادش بخصوص ك بعدش رفته باشه پي خوشي خودش زندگي جديد و بچه دار شدن…ما يكي رو داشتيم ا ...

مادر و پسر عین هم بودنا.

جفتشون برا سو استفاده همو میخواستن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ما یه مورد این چنینی داشتیم پدرشون فوت شد خانواده شوهر به زور بچه ها رو از مادر گرفتن و گفتن ازدواج می‌کنی باید بچه ها رو بدی اینطوری بیشتر بهشون آسیب میزنی بچه ها رو به زور ازش گرفتن ، دو تا بچه ها روی تخم چشم فامیل پدری بزرگ شدن 

ولی حسرت و عقده و آسیب هایی که این طرد شدگی براشون به وجود آورد حل نشدنی باقی موند سالها تراپی سالها درمان هیچ اثری نداره چرا ؟ چون مادره گذاشته گذاشته موقع ازدواج شون سر و کله ش پیدا شده 

در حالیکه واقعیت چیه ؟ مادره هشت سال بعد فوت شوهرش ازدواج نکرد و فقط گریه کرده بود از رنج دوری بچه هاش ولی هیچ اقدام جدی و درستی نکرد که نشون بده واقعا بچه هاش رو دوست داره و میخواد شون و براشون تلاش می‌کنه 

اون مادر خیلی راحت می‌تونه به زندگیش ادامه بده و دخترش رو نادیده بگیره و فکر کنه وجود ندارن ، ولی این بچه ها هستن که تا آخر عمر رنج رو به دوش میکشن و اختلالات روانی میگیرن 

واقعیت اینه که مادره خودشو راحت کرده دیده بهش پرخاش میشه ول کرده داره زندگی شو می‌کنه در حالیکه نقش خودشو نادیده گرفته که چی کار میتونست بکنه که اینطوری پیش نیاد 

باید صد خودشو بذاره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چون معتقدین از همون اول واسه داشتنتون تلاشی نکرده؟

تلاشی نکرده ولی به نظرم تو قتلگاه هم که نبوده میتونست شرایطی رو که داشته به خاطر بچه اش دو سال دیگه تحمل میکرد که حداقل بچه از آب و گل در بیاد... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮