2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرجا پای اعتقاد میاد وسط منطق کنار میکشهمادر هم کار خاصی نمیکنه جز اینکه به خاطر خودش فرزندی بی گتاه ...

والا هم با منطق جوابتو دادم هم اعتقادات 

حالا اینکه شما دوست دارید اینطوری فکر کنید اشکالی نداره

حتما شما هم با اعتقادات خودت بهترین تصمیم را برای زندگیت میگیری امیدوارم همیشه سربلند باشی❤️

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
میخواستم بدونم اگر به عنوان غیر موظف وارد مدارس دبیری بشیم جایگاه بدی هست؟من موظفم ابتداییغیر موظف ر ...

خب شما رسمی هستین درسته؟

غیر موظفتون اضافه کاریه؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
باشه گلم فقط تو شاغلی بقیه بیکار و بی عار هستن

چرا مقاومت میکنی؟

مادر بودن و خانه داری شغل نیست

ما کاری به جایگاهش نداریم که محترمه

ولی شغل تعرف خودش رو داره

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
مادر شما لابد اینطور بودهمادر من که هنوز داره مادری میکنه

@niniyar‍ 

وقتی داریم با کمال ادب بحث میکنیم قرار نیست پای مادرهای هم رو بکشیم وسط و توهین کنیم. 

این از ضغف و فرهنگ پایینه شماست که وقتی کم نیاری به خانواده بی ادبی میکنی

چرا مقاومت میکنی؟مادر بودن و خانه داری شغل نیستما کاری به جایگاهش نداریم که محترمهولی شغل تعرف خودش ...

من شاغلم اما اعتقاد دارم مادر بودن شغل هست !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

چرا مقاومت میکنی؟مادر بودن و خانه داری شغل نیستما کاری به جایگاهش نداریم که محترمهولی شغل تعرف خودش ...

تعریف شغل رو دوست عزیزمون اورد

ولی شما متاسفانه نمیخواید قبول کنید

من خودم تکنسین آزمایشگاه هستم اینو میکم که فکر نکنی خانه دار یا مادر هستم ولی دیدگاه و حرفتون اشتباس

باز هم به خودتون مربوطه

آشپزم

شیرینی پزم

نظافت چی ام

پرستار بچه ام

یه گوش شنوا برای شنیدن درد و دلم

کلا هرکاری که فکر کنی مردم بابتش پول میگیرن من دارم بی جیره مواجب توی خونه انجام میدم😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دوستان عزیزی که میگن مادری شغل نیستحتی تو انگلیسی هم شغلهوقتی میگن چیکاره ای میگن I'm a mom😁پس اینق ...

خانم تیچر الان چون انگلیسی زبان ها یه اشتباه می کنن ما هم باید بکنیم؟.

خانه داری هم درآمد نداره ولی شغل محسوب میشه 

مادر بودن یه نقشه

جدی متوجه این تفکیک نمیشید؟؟

این اشتباهیه که باید تصحيح بشه چه ربطی به احساس ناکافی بودن داره؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️