2777
2789
پس اینطوری پدر بودن هم شغله، عمه بودن هم شغله، پدربزرگ بودن هم شغله و...به نظرتون مسخره نیست؟؟نویسند ...

مادر رو با عمله یکی میکنی؟ ذهنیت من و شما زمین تا آسمون متفاوته موفق باشید

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤷‍♀️🤷‍♀️ چقدر زن ستیز داریفک کنم شما همونایی هستی که به خانم خانه دار میگی بیکار و مصرف کننده

عزیزم چه ربطی داره، خوبه نوشتم جایگاهش محترمه🤨تعریف شغل رو تو گوگل سرچ کنی هم نوشته

یکم گاردتونو در برابر فهمیدن بیارین پایین

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

بله حتما بفرمایید

میخواستم بدونم 

اگر به عنوان غیر موظف وارد مدارس دبیری بشیم 

جایگاه بدی هست؟

من موظفم ابتدایی

غیر موظف ریاضی برداشتم 

همش میگم‌نکنه بگن سابقه نداری برو بیرون 

خصوصی تدریس میکردیم

اما حس بدیه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
تیچر عزیزم شغل یعنی چیزی که ازش درآمد داریچه ربطی به ناکافی بودن داره

تعریف رسمی: شغل به‌صورت علمی، فعالیتی سازمان‌یافته، مستمر و هدفمند است که فرد در قبال انجام آن، معمولا با استفاده از مهارت‌ها یا دانش تخصصی، پاداش مادی یا معنوی دریافت می‌کند.

فکر میکنم با این تعریف مشخص شد که مادری هم شغله😁

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
تعریف رسمی: شغل به‌صورت علمی، فعالیتی سازمان‌یافته، مستمر و هدفمند است که فرد در قبال انجام آن، معمو ...

منم مجردم صبح تا شب میخورم میخابم میخندم منفعت معنوی دارم گاهی کار میکنم به مادرم کمک میکنم

ایا من شاغل محسوب میشم؟

خب بابت مادر بودنت از کدوم ارگان حقوق میگیری فیش حقوقیت کو؟

چون شاغل کسیه که در ازای کار معین دستمزد معین بصورت پول دریافت کنه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

منم مجردم صبح تا شب میخورم میخابم میخندم منفعت معنوی دارم گاهی کار میکنم به مادرم کمک میکنمایا من شا ...

صبح تا شب خوردن و خوابیدن سازمان یافته و هدفمند هست؟ که با استفاده از دانش و مهارت تخصصی انجامش میدی؟

و آیا چیزی به این جهان اضافه می‌کنه؟ 

عزیزم چه بخوای چه نخوای در جهان مادری شغل محسوب میشه حالا دوست داشتید قبول کنید دوست نداشتید قبول نکنید😁 دیگه به خودتون و اعتقاداتون نگاه کنید. 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مادر نقش مهمی داره تو زندگی صدرصد 

ولی من مثال هایی از نقش و نسبت های افراد با هم زدم که متوجه منظورم بشید

به هر حال من که اصلا شما رو نمیشناسم پس قاعدتا قصد بی احترامی یا خورد کردن اعصابتون رو ندارم فقط دوست داشتم به عنوان یه هم نوع بهتون یادآوری کنم که از هویت اصلی خودتون غافل نشید

شما هم موفق باشید 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

صبح تا شب خوردن و خوابیدن سازمان یافته و هدفمند هست؟ که با استفاده از دانش و مهارت تخصصی انجامش میدی ...

هرجا پای اعتقاد میاد وسط منطق کنار میکشه

مادر هم کار خاصی نمیکنه جز اینکه به خاطر خودش فرزندی بی گتاه رو میاره تو دنیای کثیففففف و بزرگش میکنه چون وظیفشه و بچه بهش نیاز داره و خیلی وقتا بهش ظلم هم میکنه عقاید رو تحمیل میکنه بی پولی اخلاق بد مشکلات خانواده همه رو تحمیل میکنه به بچه

خانه دار هم درآمدی نداره

درآمد داره اتفاقا

درآمد مالی نداره به طور مستقیم ولی به آدم حس یه کاری رو کردن میده

در خانه داری آدم داره یه سری وظایف معینی رو انجام میده

ولی مادر بودن و پدر بودن نقش افراد تو زندگی بچه شونه 

نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️