2777
2789

ما دوساله عقدیم و شش ماهه برادرش فوت شده خانواده شوهرم راضی نیستن بعد سالگرد عروسی بگیرن برام ونظرشون اینه بعد سالگرد بریم ماه عسل 

منم گفتم وقتی اینطوره الان یه خونه بگیر همینطوری بریم توخونمون من ماه عسلم نمیخام وفلان 

شوهرم قبول کرد رفتیم چنتا خونه دیدیم و آقاهه گفت بریم قرارداد بنویسیم باز شوهرم توماشین نشست گفت بزار اول برم به مادرم بگم ببینم جی میگه که دلخوری پیش نیاد چون خانوادش خیلی بدقلق هستن

خلاصه دیشب به مادرش گفته بودمادرشم مخالف بوده و گفته زوده 

درصورتی که یک ماه بعد فوت بجش میگفت دیگه باید بیای خونه ما زندگی کنی وفلان فقط باخونه گرفتن مامخالفه چون جیره اش قط میشه و ازنظرمالی به شوهرم وابسته هستن حلالش نمیکنم داره بین منو شوهرمو اختلاف میندازه ازهم دورمون میکنه 

دلم میخاست دهنشون سرویس کنم ولی شوهرم خیلی بدردم خورده و کمکم کرده ازهمه نظر دلم نمیاد به جز شوهرم ازتمام خانوادش متنفرم به شوهرمم گفتم کسانی که بین منو تورو میخان جداکنن و دوری بندازن نمیبخشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری ولی حالا که اینجوری میکنن صبر کن ۶ ماه چیزی نیست عوضش یه ماه‌عسل حسابی برو

شوهرم دلم براش میسوزه وگرنه حساب مادرش میزاشتم کف دستش خیلی زن بدیه و دخالت میکنه 

عزیزم چرا درس نمیخونی میگم عروسی نمیگیرن دیگه اینا

اگت عروسی دوس داری برا فامیل خودت به عروسی مختصر بگیر بعد سال دلخوریم پیش نیاد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عزیزم چرا درس نمیخونی میگم عروسی نمیگیرن دیگه اینا

خوب بچشون فوت کرده سالش هم بگذره دیگه بی منطقی هست عروسی نگیرن یعنی میخوان تا اخر عزادار باشن نمیشه که .البته بهونه اس انگار بیشتر براشون شما هم هی کوتاه بیای و خودت بگی سفر هم نمیرم که دیگه هیچ .ازین بعد هم نگاه کن 

مادرشوهرت دنبال بهونه بوده که شوهرت برا عروسی پول خرج نکنه.

بچش هم زنده بود این زن بازم نمیذاشت تو عروسی بگیری.

بعضیا چقدر عفریته ان

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگت عروسی دوس داری برا فامیل خودت به عروسی مختصر بگیر بعد سال دلخوریم پیش نیاد

زشت نیست بنظرت حتی خودشم نیاد توعروسی چون میگه برادرم نیست نمیتونم عروسی بگیرم

مادرشوهرت دنبال بهونه بوده که شوهرت برا عروسی پول خرج نکنه.بچش هم زنده بود این زن بازم نمیذاشت تو عر ...

تواین دوسالم فقط همین زن نمیزاشته مابریم پی زندگیمون خودش گناه میکنه مطمئنم چون بین دوتا جوون جدایی انداختن گناه کبیره هست