2777
2789

جام ک عوض شده انگار رفتم خونه یکی مهمونی 😔🤣قشنگگگ وایب همینو میده😂😂خیلی حس خوبیه

البته الا میگین اشپز خونه چرا  اشپزخونمون جای باحاللیع  مث یه سکو از سطح خونه بالاتره و بزرگهه خیلی بزرگه و طراحیش خوشگله وایبش خیلی مثبته برا همون  اومدم اینجا چون امشب یکم حالم بد بود سرم سنگینی میکرد گگفتم جامو عوض کنم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من همیشه فوبیای اینو دارم که تو آشپزخونه بخوابم موش و سوسک بیان روم

با اینکه خداروشکر تا حالا نداشتیم تو آشپزخونمون ولی نمیدونم چرا این فوبیا رو دارم

حتی اگه قشنگ ترین و تمیز ترین آشپزخونه باشه بازم این فوبیا رو دارم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه فوبیای اینو دارم که تو آشپزخونه بخوابم موش و سوسک بیان رومبا اینکه خداروشکر تا حالا نداشتیم ...

چه عجیب

ما تو خونمون حتی ازین چیزا ندیدم حتی یبار  چ‌برسه اشپزخونمون  هیچوقت چنین چیزی توش نبوده و‌نیست اینو‌گفتی یاد دخمه افتادم‌تا اشپززخونه!

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چه عجیبما تو خونمون حتی ازین چیزا ندیدم حتی یبار چ‌برسه اشپزخونمون هیچوقت چنین چیزی توش نبوده و‌نی ...

وقتی بچه‌ بودم خونه ی یکی از بچه های مدرسمون رفتم تا  کتابشو بگیرم خونشون از خونه قدیمیا بود که بوی نم میده یهو دیدم از آشپزخونه ی موش اومد تو هال اونقدر ترسیدم و بد جیغ کشیدم که صدام تا یک هفته گرفته بود و تب خال زدم تا یک سال خواب های آشفته میدیدم از اون موقع تا الان که ۲۰ سالمه از آشپزخونه میترسم نمیدونم چرا اینجوری شدم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....