2777
2789
عنوان

من 18 سالمه متاهلم لطفا یه راهی بگین برای بارداری سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 120 پست
من کامل تایپیکشو خوندم اتفاقا اونی ک کور کورانه داره حرف میزنه و مث کوری ک روز رو میگه ن الان شبه حر ...

بی ادبیتون ذاتیه یا با تلاش به دست اوردید؟همیشه سن ملاک عقل نیست وگرنه وضع شنا این نبود فقط بیچاره کسایی که با شما و امثالتون روزانه برخورد دارن هرچند احتمالا از خودتونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶🤣🤣🤣حالا اسی رو ول کردن پاچه منو گرفتنانگار من میخوام حامله اش کنم یا مجبورش کنم بچه بیاره

مگه همه از نژاد شمان که بخوان پاچه بگیرن؟پس دلیل بی ادبیتون نژادتونه؟

حیف اگه میدونستیم زبون ادمیزاد نمیفهمید سعی نمیکردیم روشنتون کنیم

چرا انقد بی وجدانید؟!دختر خودتون باشه میذارید ۱۸ سالگی بزائه؟!اون همه آسیب ببینه؟!میرسه به غریبه تز ...

ضمننا من دوتا دختر دارم

از الان ک کودک هستند (البته ۱۸سالشون نیستا ۵ سالشه)

از الان خوب و بد هر انتخابیو بهشون یاد میدم و اجازه میدم خودشون انتخاب کنن. در اینده هم چ ۱۸ سالگی چ ۴۰ سالگی خودشون حق انتخاب دارن من نباید بزارم یا نزارم

من راهنماو امانت دارشونم ن صاحبشون.

چون ازدواج توی هررر سنی یه خوبیایی داره ی بدیایی 

هیچی مطلقا خوب یا مطلقا بد نیست خود ادم باید انتخاب کنه ک باکدوم بهتر کنار میاد

😂😂😂😂😂خدا خیرت بده کلی خندیدم

گیر دادن انگار جنایت کردم فقط ی نظر ساده بود رو خود استارتر تاثیر نداشت ی عده رو سوزوند ی جوری حرف میزنن انگار عضو یونیسفن منم کودک آزار و معرف ازدواج  دخترای زیر ۲۰🤦‍♀️🤣🤣🤣

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اااصلا مخالف بچه نیستم مادر شدن برای زن بهترین حسه اما الان خیلی زوده گلم زمان بده یکم به خودت

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

منه بیست ساله که دارم برنامه کودک میبینم :) 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ضمننا من دوتا دختر دارماز الان ک کودک هستند (البته ۱۸سالشون نیستا ۵ سالشه)از الان خوب و بد هر انتخاب ...

ازدواج و رابطه یه چیزه

زایمان یه چیز دیگه

زن بعد زایمان جهانش عوض میشه

قسم میخورم نمیذاری هیچکدوم از دخترات تو ۱۸ سالگی قبل دانشگاه و جوونی و استقلال مالی بره رو تخت زایمان 

چون مشخصه مادر آگاهی هستی 

و قسم میخورم شده با دعوا نمیذاری آینده خودشو بسوزونه 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اسی اول چکاب کامل بده 

بیین کم خونی اگر داری درمان کن 

ویتامین های بدنت رو تامین کن 

تقویت کن خودتو چندماهی بعد اقدام به بارداری کن 

تا خدایی نکرده در طول مدت بارداری بخاطر ضعف بدنیت بچتو از دست ندی چون سنت پایینه 

زیر نظر دکتر هم اقدام کن تا مشکلی پیش نیاد 

موفق باشی🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چخهبیشعوری از سر و کولت میره بالا انقدر فرهنگت پایینه حال آدمو ب هم میزنی بی دلیل پاچه میگیری دیگه ن ...

عزیزم نی نی سایت رو با اینه لونه ات اشتباه گرفتی برو اونجا این جمله رو برای خودت تکرار و واق بزن

عزیزم نی نی سایت رو با اینه لونه ات اشتباه گرفتی برو اونجا این جمله رو برای خودت تکرار و واق بزن

@niniyar‍ 

عزیزم این کاربر رو جمعش کن معلوم نیس چته یا خمار 

کلا هر چی هست توو فازه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸