2777
2789

سلام مامانای گل سایت ایام به کامتون من 18 سالمه دوست دارم اقدام به بارداری بکنم به نظرتون 10 روز بعد پریودی خوبه که زمان تخمک گذاری هست یا قبل پریودی شما چیکار برای بارداری خوب زود و راحت انجام دادین تغزیه و دیگر عوامل مهمه؟! و اینکه من خیلی میترسم لطفا کمکم کنین بهم ارامش بدین و از تجربیاتتون بگین 🥹🫶🏻❤🌹

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس که نداره وگرنه این همه خانوم بچه دار نمیشدن چون سنتون کمه احتمالا زود باردار بشن ولی تا یکسال هم نشدین نگران نباشین بعد یکسال نگرانی داره در هفته فک کنم سه بار ۴بار اقدام داشته باشین

از وقتی پاک شدی برو تو اقدام

تخمک گذاری اصلا زمان مشخصی نداره

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

از اولین روز پریودی بشمار.  روز ۱۰_۱۲_۱۴_۱۸..این روزا رابطه باشه بهتره. تغذیم چیزای سرد نخور به نظرم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چه خبره حالا تازه ۱۸ سالته عجله نداشته باش وقت زیاد داری

آخه گلم تو که نمیدونی عجلم برای چیه و اگر نه خودمم الان نمیخوام:) ♡

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀