2777
2789

جانم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من، یادمه دو ماه پیش خیلی نا امید بودم و رو عکسشون گریه کردم ، چند ساعت گریه میکردم و بعد بهشون گفتم که من نمیدونم چطوری ولی تو میتونی برام درستش کنی اگه بخوای ...

و اتفاقی که میخواستم افتاد

قبل از دوماه پیش رفته بودم امام زاده ، من شهید ابراهیم هادی رو نمیشناختم اصن اونموقع ، یادمه کنار حوض نشسته بودم یه خانمی اومد بهم گفت که نمیدونه چرا ولی وقتی منو دیده یاد شهید ابراهیم هادی افتاده و بهم گفت که کتاب ایشون رو بخونم ، گفت ایشون هستن که انتخاب میکنن کی ایشون رو بشناسه ...🫠♥️

جانم

گلم 

من منتظر شنیدن چیزی هستم

آرامشم رفته کلا دل اشوبم

ازش میخای ک منو به حاجتم برسونه🥲

خیلی مهربونه،اما میخام کسای دیگه هم درحقم دعا کنن

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
میشه برام پیش این شهید بزرگوار دعا کنی خدا دامنمو سبز کنه خستم اینقدر مشت مشت دارو مصرف می کنم هی هر ...

من متاسفانه خیلی وقته فاصله گرفتم 🙂 و روی برگشت ندارم 

هرکاری میتونی واسه داداش ابراهیم انجام بده و هدیه کن بهش صلوات زیارت عاشورا آیت الکرسی بعد حاجتتو بخواه ازشون 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

کاش همه تون برای من در این شب جمعه دعای خیر کنید. 

هر کس دعام کنه، براش آرزو می کنم خداوند مهربون به حق شهید ابراهیم هادی عزیز، حاجت روا و عاقبت بخیرش کنه. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

گلم من منتظر شنیدن چیزی هستمآرامشم رفته کلا دل اشوبمازش میخای ک منو به حاجتم برسونه🥲خیلی مهربونه،ام ...

من متاسفانه خیلی وقته فاصله گرفتم 🙂 و روی برگشت ندارم 

هرکاری میتونی واسه داداش ابراهیم انجام بده و هدیه کن بهش صلوات زیارت عاشورا آیت الکرسی بعد حاجتتو بخواه ازشون 

من، یادمه دو ماه پیش خیلی نا امید بودم و رو عکسشون گریه کردم ، چند ساعت گریه میکردم و بعد بهشون گفتم ...

چقد خوب خوشحالم که به خواستت رسیدی عزیزم

منم منتظر شنیدن چیزی ام...خیلی دلم اشوبه اصا تو استرسم

میشه ازش بخای و دعا کنی همونی باشه که میخام؟

من متاسفانه خیلی وقته فاصله گرفتم 🙂 و روی برگشت ندارم هرکاری میتونی واسه داداش ابراهیم انجام بده و ...

ببخشید عزیزم میشه بپرسم چرا فاصله گرفتی؟🥲

کاش همه تون برای من در این شب جمعه دعای خیر کنید. هر کس دعام کنه، براش آرزو می کنم خداوند مهربون به ...

عزیزم ایشالا تموم آرزوهات برآورده شن و یه تموم خواسته هات برسی دلت و زندگیت پر از آرامش باشه♥️

ببخشید عزیزم میشه بپرسم چرا فاصله گرفتی؟🥲

خیلی خودمو گناهکار تر از این می‌بینم که بخام برگردم