2777
2789

شوهرم با داداشاش شریک چون بچه بزرگه

عینهو بابا همه شون رو برد بالا خونه و ماشین خرید

خودمون یه خونه کلنگی خریدیم اون زمون ۲۰۰ گرم طلا فروختم با چک و کوفت

اما اونکی داداشش زنش یه گرم طلا نفروخت چون شوهر احمق من کمکش کرد به اسم شریک خربد اما اسم داداشش کرایه هم داداشش می گیره ماهی۱۵ تومن🫣

حالا کوچیکه شون می خوان خونه بخره باباش گفته بود کمک می کنه زده زیرش

خونه هم حدود ۶ میلیارده به من میگ طلا بفروش از دیروز عصبی شدم...من بفروش نیستم اما حتی حرفش برام از فوحش ناموسی بدتره😏

چطور نی نی سایتی ها زن و شوهر خودشون دنبال خونه هستن خب نامزدش بفروشه شانس مارو باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییی اسی جای تو حرص خوردم 😐😐😐😐

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

وای چه بیشعوره شوهرت ببخشید ولی نفروشی اصن که تاآخرمیگی چه خریتی کردم

بیشعور نه خره 

یه موی سیاه نمونده سرش اما داداشاش نمی کشن ازش

طلاهاهم خودم گرفتم با قسط قرعه و کوفت

باز مثل ادم از سرمایه کارش می خرید می گغتم اره چاره چیه

نامزد برادرشوهرت طلا نمیفروشه ولی شوهرت به تو میگه طلاهاتو بفروش اونا خونه بخرن؟حالا تو خونه های برا ...

نه به خدا اونکی یه میلیارد اون زمون خونه خربد پسره نفهمید پول خونه از کجا اومد کلا پنجاه میلیونش دیدم داد

الان هم اسم اونه اما شوهرم میگ شریکیم

ولی پنج ساله کرایه رو داداشش می گیره یه ماه طرف نده زنگ می زنه این پیگیر میش

اشتباه تورو خواهر شوهرمم انجام داد ۱۰۰ گرم طلا رو فروخت خونه ساختن با برادرشوهرش جاریش یه تیکه نفروخت حالا خونه یه ذره م ارزش نداره تو جای داغون و بدونه مجوز هیچکی پول نمیده به اون منطقه تازه نیمه کاره م رها کردن شده جای سگ و گربه

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

اشتباه تورو خواهر شوهرمم انجام داد ۱۰۰ گرم طلا رو فروخت خونه ساختن با برادرشوهرش جاریش یه تیکه نفروخ ...

من بمیرم یه گوشواره هم نمی دم 

نامزدش تا خرخره طلاس بره بفروشه