من ادمیم ک سیاست تو زندگیم ندارم خوشم هم نمیاد سیاست داشته باشم از هرکس خوشم بیاد نشون میدم از هرکس خوشم نیاد هم نشون میدم ولی مشکلی ک الان دارم اینه شوهرم و برادر شوهرم ک خیلی ازش بزرگتره و جای پدر هستش براش با من بد رفتار میکنه خودش و همسرش یعنی جاریم هر جا منو میبینن منو بی محل میکنن یا روشونو میکنن اونور اینم بگم شوهرم کارش باهاش شراکتی هست وچون هیچ حد و مرزی با هم ندارن من اعتراض کردم ب این وعضعیت چون برادر شوهرم خیلی تو زندگیمون دخالت میکنه و کلا سعی میکنه شوهر ب من وابسته نباشه اینو از کاراش فهمیدم ومنم دیگه قطع رابطه باهاشون مردم ولی برادر شوهرم خیلی پرو هست و هر روز میاد خونمون فقط با برادرش حرف میزنه و طوری رفتار میکنه ک تو رو نمبینم من با چنین ادمی چطور رفتار کنم حرف زدن باشوهرم هم بی فایده ست چون اون برادرشه
میخواد اینجوری کنه یعنی تو ادم نیستی و اینجا خونه برادرم هست تو عددی نیستی بی سیاستی کردی که این حرفو مستقیم زدی باید زیرزیرکی به شوهرت میگفتی بنظرم خق دارن این رفتارونشون بدن مخصوصا اگر از شوهرت خیلی بزرگتره نمیگم حرفت استباه بوده اما کارت بی عقلی بود
اخ اخ پس نقصیر ببخشید حماقت شوهرت هست رک باهاش از رفتارای برادرش بگو و بگو راحت نیستم
بله من میگم دیگه نمیرم خونشون همش میخواد ب بهونه ایی منو بفرستع یا نوبت داشتم خودش کار داشت نمیتونست منو ببره منم تو کروه خانوادگیمون نوشتم کی فردا میره فلان جا منم باهاش برم دکتر شوهرم خواست دعوا راه بندازه ک تو میخوایی با اینا بری با دادام نمیری