2777
2789
عنوان

انقد گردن درد دارم ب سرم میزنه

201 بازدید | 33 پست

نشسته بخابم  

شب تا صب نابود میشم از گردن درد  واقعا دیگ نمیدونم چکار کنم برا گزدنم  دیوونه شدم😭😭😭😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای گردن درد باید دکتر ارتوپدی رفت?

رفتم گفت هیچیت نیست

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اول از همه برو ام آر آی بده

دکتر رفتم میگ هیچیت نیست برام مسکن نوشت حتی ازمایشم ننوشت ارتپد رفتم خاک ت سر دکتر

چرا اینطوری شده چند وقته؟؟

یماهه کاش میدونستم چرا حلش میکردم

رفتم گفت هیچیت نیست

سکلسیب بخور 

توی یوتیوب سرج کن ورزشهای تقویت عضلات گردن اونا رو روزی دوبار انجام بده 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
منم گردنم درد میکنهباید برم ارتوپدی یا کدوم متخصص؟

همونو باید بری‌... ارتوپد 

سکلسیب بخور توی یوتیوب سرج کن ورزشهای تقویت عضلات گردن اونا رو روزی دوبار انجام بده

باشه  عزیزم 

بالشت طبی بخر

مشکل اینجا رو هر بالشتی خابم نمیبره

احتمالا بیرون زدگی دیسک داری، منم دارم و از ددر نمیتونم بخوابم، برو ارتوپد برات ام آر ای مینویسه، بعد بهت فیزیوتراپی میده، یا اگر. حاد باشه تزریق ازون 

اما هیچی مهم تر از اصلاح ارگونومی بدنت نیست، سرت رو اصلا نباید هم کنی، حالت قبقب به خدت بگیر و گردنت رو بده عقب تا جایی که گوشت با شون هات موازی بشن، 

ی تمرین دیگه هم اینه که دستت رو بذار روی سرت و به چهار طرف دست و سرت رو به جهت مخالف فشار بده