2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر بچه کوچولو بودم بابام منو تو بیابون ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 95158 بازدید | 941 پست
حتماا حتماابه روانشناس مراجعه کن‌گلم.اگه تابحال نرفتی ..واقعا هرچی کشیدی و هر حسی داشتی و هنوزم داری ...

الان دچار طرحواره طرد شدگیه قطعا 🥺

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه موقعی من هنوز ۱۹سالمت

چقدر ترسیدی و فکر اون لحظه را کردی تا بزرگ شدی 

به نظر خودش تربیت بوده و حتما یه گوشه ای مواظبت بوده سعی کن با فکر به کارای دیگرون هر روز خودت را عذاب ندی 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
همه فک کردن قدیمین😂مامان بابام متولد ۶۳هستن

منم یه مامان متولد ۶۳ هستم،ولی وسطای بچه داریم فهمیدم مشکلات کودکیم داره بچه هامو آزار میده،خودم به خودم کنم کردم.ویس روانشناسی گوش میدادم،دنبال مباحث روانشناسی تربیتی بودم،اونموقع دستم باز نبود برم پیش روانشناس،تا یه جاهایی پیش رفتم که مثمر ثمر بود،به قولی فهمیدم من اشتباه میکنم اون طفل معصوم فقط یه بچه ی کوچولوعه

شت

منم وقتی بچه بودم بابام برای اولین بار رو تاب بودم هول میداد منو منم خوشحال یه مرد غریبه از کنارمون عبور کرد‌پیر خرفت به بابام گفت این دختر توعه؟ من فقط ۸ سالم بود گفت کخ بخم سلام نکرده از کنارم رد شده بابامم‌گفت این؟ پیرمرد‌گفت آره بابامم وقتی سوار تاب بودم محکم تابو برد بالا با شدت آورد پایین پرتم کرد زمینارک‌هم‌پر سنگ بود گلا با صورت رفتم تو سنگا همه بدن و صورتم پوست پوست لباسام پاره شد فقط یادمه فراد کروم سریع سمت خونه عموم ک‌نزدیک بوو تعجب کردن فکر کردن ماشین بهم زده