2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بوی گند میده

| مشاهده متن کامل بحث + 71648 بازدید | 74 پست

میگم فقط منم ک اینجا حالت تهوع گرفتم؟ یا شماهم اینطوری شدین؟ انگار تو چنگ میزنن تو معدم 🤕

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نگو ک ازش بچه هم داری؟ جدا شو یا یه مدت برو قهر .‌‌ یااا یه جنگ زرگری راه بنداز زنگ بزن خانوادش بیان ...

😑😑چرا همه چی ربط میدین ب طلاق بره بگه اقای قاضی شوهرم حموم نمیره.؟؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به تو چه بی کار مرد هم ک گفتم بوی عرق چون کار کارمندی دوست ندارم با کت و مرتب سلیقمه به توی روانی رب ...

روانی تویی بدبخت که خودتو مثل کالا میبینی 🤝☺️👋

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

شامپوتیله ای براش بخربره پسرمن شامپو تیله ای میخرم هرروزحمامه

وای خدا بگم چیکارت نکنه چقدر خندیدم یا پسر خودم هم افتادم چه ذوقی داشت شامپوش رود تموم بشه تیله ها رو در بیاره یادش بخیر 

بابا ولش کنید این تو یک تایپک دیگه زنو مثل کالا توصیف کرده بود...

@niniyar‍ 

مدرکت چیه؟ 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

😑😑چرا همه چی ربط میدین ب طلاق بره بگه اقای قاضی شوهرم حموم نمیره.؟؟؟

گفتم ک جنگ زرگری که بترسه طرف ..‌ مدال ک نمیدن بهت سریع ریپ بزنی اول بخون و بفهم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
وای خدا بگم چیکارت نکنه چقدر خندیدم یا پسر خودم هم افتادم چه ذوقی داشت شامپوش رود تموم بشه تیله ها ر ...

داداش من یک زمان هر روز دوبار میرفت همون مدیونی فکر کنی بخاطر تیله ها بود 😔🤣

وای خدا بگم چیکارت نکنه چقدر خندیدم یا پسر خودم هم افتادم چه ذوقی داشت شامپوش رود تموم بشه تیله ها ر ...

پسرمن  بایدباشامپوتیله ای بکنیش حمام ۹سالشه یه پاکت پرتیله داره😂

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
@niniyar‍ مدرکت چیه؟

تایپک ترکیده بیکار نیستم از تو مدرک نگه دارم 

این متنی که نوشتم تو تایپکم اشاره به تو داشت

پیروی تایپک زنان مستقل یکی برگشت گفت ازدواج یعنی خدمات جنسی بدی مرد پول بده اگه بری سرکار دیگه به چه درد میخوره....یعنی رسمااا خودشو یک برده جن.. میبینه

خدایا چرا با اینا تو یک خاک نفس میکشیم اخه 

پ ن یاد بگیریم هم به زنای مستقل و هم به خانه دار احترام بزاریم 

و در نهایت مستقلی از بهترین حس های دنیاست با تمام سختی هاش

این پیامم اشاره به تو داشت خودت میدونی چی گفتی دیگه هم ریپلای نزن