2777
2789

اگه یکی هی زنگ بزنه بگه شوهرم خیلی تو کارای خونه کمکم میکنه خیلی تو بچه داری کمکم میکنه شوهرم دلش خیلی برام میسوزه خیلی ناراحته برام عذاب وجدان داره و کلا هی از شوهرش بگه در صورتیکه داری میبینی که شوهرش یه آدمه یبسه که هیچی ب پشمشم نیس .در موردش چ فکری میکنید ؟ چرا میخاد ثابت کنه که شوهرش خیلی کشته مردشه .حالا اگه هم باشه ب من چ اخه که زنگ میزنی اینارو میگی .نظرتون چیه؟

عقده ایه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیییی🥲

من بودم چهارتا هم. رو دروغاش میذاشتم و ازشون تعریف میکردم که آرامش بگیره💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

شوهر من دقیقااا همینه اما خب واقعا چه لزومی داره زنگ بزنم این و اون براشون تعریف کنم کیه این ادم؟

دقیقا کارایی که شوهره من میکنه رو ب زبون میاره میچسبونه ب شوهره خودش