2777
2789

من فرهنگیان قبول شدم خودم خیلی دوس داشتم معلم بشم و بعد کلی خون دل خوردن قبول شدم پشت بودم درسته اول رفته بودم تجربی ولی بعدا فهمیدم پزشکی و اینا به دردم نمیخورن خودم واسه فرهنگیان میخوندم

امشب بابام بهم گف من دوس داشتم تو دکتر بشی بهت افتخار کنم ولی هی باز شکر خیلی دلم شکسته حس میکنم کلی رفتم تنهایی گریه کردم 🙃 خودش تا پنجم ابتدایی درس خونده و شغلش کارگر بود بعد اینطوری به من حس ناکافی بودن داد.. 

الانم اصن عین خیالشون نیس فک میکنه یه حرف عادی زده و منم نباید ناراحت باشم.. به نظرتون حق ندارم؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده های ایرانی اکثرا از این حرفا میزنن و براشون عادیه

فدهنگ سازی لازم نشده

به دل نگیر

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اونوقت من میخوام پزشک شم بابام دلش میخواد معلم شم

ببین دحتر خوب

من یچیزیو فهمیدم... شما همینکه بیکار نباشید پدر مادر بهتون افتخار میکنن مهم نیست پزشک یا معلم بابات فقط اهدافش زیادی بزرگه ولی اگه همینجوری تو بی انگیزگی و بدبختی و خودخوری بمونی خیلی بدتره 

پدرتون ی چیزی گفته از ناآگاهیشون، خیلی از پدرا همینن و نباید ازشون دل گرفته شد چون از عمد نمیگن واقعا 

شماام درست نیس میگی خودش کارگره و فلان

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

منظوری نداشت و نمیخواست ناراحتتون کنه با اینکه حرفشون درست نبود

عوضش شما بیشتر هواشونو داشته باشید و فردا روزی خودتون با بچتون اینطوری نباشید

موفق باشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.