منطقه سه هستیم هر روز فقط میتونم یه درس تخصصی بخونم بخاطر مدرسه مثلا دیروز زیست امروز شیمی و نمیدونم روز های پنجشنبه جمعه رو چطور شروع کنم به خوندن و چطور همه ی تخصصی هارو بخونم
دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست میشنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)
فداتشم منم همین میگم نمیدونم چطور بخونم چون زیست تا برج ۸ یعنی ۹ آبان تمام میشه کل ۱۲ و نمیدونم هر روز چیارو بخونم که برسم چون من کم کم درس خوندن ۴ ساعت با ده دقیقه وقت گذاشتن زمان میزارم
فداتشم منم همین میگم نمیدونم چطور بخونم چون زیست تا برج ۸ یعنی ۹ آبان تمام میشه کل ۱۲ و نمیدونم هر ر ...
اگه نمیتونی مشاور بگیر چندمی؟
دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست میشنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)
دوازدهم که امسال ۶۰ نیست ۴۳ عهرتبه یکم همش ۲۰ نشده جفت کنکور و نهایی به ی اندازه تاثیر گذاره
واقعا؟ مشاور تحصیلی میگفت ۶۰ ولی خب جفتش مهمه گلم بنظرت چطوری بخونم مثلا هر روز که تست بزنم دو تا درس تخصصی بخونم؟ چون اگه هر روز یکیو بخوام بخونم نمیرسم
۱۲ مشاور دارم فعلا شرایط نداره که حضوری برم پیشش برنامه ریزی کرد برام ولی میخوام قوی تر از برنامه برم جلو یعنی جلوتر برم جوری که هر روز یه گفتار زیست و یه درس و مطلب جدید از شیمی یا فیزیک و ریاضی
۱۲ مشاور دارم فعلا شرایط نداره که حضوری برم پیشش برنامه ریزی کرد برام ولی میخوام قوی تر از برنامه بر ...
نه اگه دوازدهمی هرروز یه گفتار خیلی بده هااا چون تو نیاز داری تثبیت هم بسه نه اینکه ازش فقط بزنی جلو
منم پارسال راه تورو رفتم الان پشتم