2777
2789

هرررکار زیبایی بکنم ببینه باید عینشو انجام بده دوماه آرایشگاه نرم نمیره ولی مثلا امروز برم ببینه باید بره 

موهامو هروری شونه کنم بهم بیاد عینشو انجام میده لباس بخرم میره لنگشو پیدا میکنه کفش بخرم هررررچی 

جالبه از بچگی هم چهرمو حسابی مسخره میکرد 

بعد ک هرجا میرفتیم دید همه از جذابیتم تعریف میکنن شروع کرد اسکی رفتن ولی تابحال ازم تعریف نکرده منم اوایل ذوق میکردم میومدم میگفتم فلانی ازم تعریف کرد اصلا گوش نمیکرد یا میگفت اون خودش هزارتای تو زیباست ازتو تعریف نمیکنه یا میگفت خیلی دخترای خوشگل زیاد بودن تورو نمیگن یعنی هرررکاری میکنم میبینه اسکی میره خیلی خسته ام و ر مخمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اینکه دوست داره مثل تو به خودش برسه بد نیست. من بودم خوشحال میشدم که به مادرم دارم حس زیبایی و جوونی میدم‌ . اما اینکه ازت تعریف نمی کرد یا حتی تحقیر می کرد این اصلا خوب نیست.. 

حالا که فهمیدی جذابیت های ظاهری داری و بقیه تعریف کردن ازت ، پس دیگه به حرفاش اعتنایی نکن تا اعتماد بنفست از بین نره 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40