2777
2789
عنوان

مامانم هر موفع عادت میشم

1613 بازدید | 93 پست

هر موقع عادت میشم از دستشویی که در میام میره دستشویی رو کلا میشوره امروز دوبار رفتم قبل ظهر هر بار رفته شسته 

بخدا من تمیزم خودم 

واقعا نمیکشم دیکه ریز به ریز رفتاراشون داره پیرم میکنه 

خیلی جلو خودمو میگیرم جوابشو ندم 

اخه مگه خودت پریود نمیشدی ادم حسابی چرا منو ازار میدی خدا نفرینت کنه 😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم تا مجرد بودم سر هر پریودی انگار من نجسم اینقد اذیتم می کرد خدا ببخشتش من دختر دار بشم اذیت ...

خوش به حالت عزیزم 😢 خوب شد تو درکم کردی 

سوهان روحن اینا تو چه کار میکردی اینجوری میکرد؟

خوش به حالت عزیزم 😢 خوب شد تو درکم کردی سوهان روحن اینا تو چه کار میکردی اینجوری میکرد؟

مامانم وسواس داشت من پریود بودم کلا انگار بدش می اومد می رفتم حموم جیغ می زد که حموم و نجس میکنی نباید بری حموم منم یک هفته نمیرفتم له می شدم😢 یه ذره لباسم لکی می شد داد می زد کلا مشکل داشت من خیلی زجر کشیدم گاهی که به شوهرم میگم خودم میشینم برای خودم گریه می کنم تنها راهش اینه یا ازدواج کنی یا خودت مستقل شی آدم نمیتونه اهمیت نده که وقتی مادرت بی احترامی کنه چه توقعی از غریبه هاست