2777
2789

خوبه؟  مبخوام برم آموزش ببینم اگر اطلاعی در این زمینه دارید ممنون میشم بگید 

زیاد سخت نیست؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد (وعجل فرجهم) 

نه

سخت که نیست ولی مد هم نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیون مرتب به روز میشه همش باید دوره هاشو بگذرونی که عقب نمونی، بنظرم برو یه لاین دیکه، مثل رنگ مو

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چرا مد نیست پس عروسیا چکار میکنن

نهایتا براشینگ و کرلی ساده بکنن

کسی دیگه شینیون بسته نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی از مد افتاده؟؟

بله

رنگ مو که عالیه ولی فک میکنم از همه لاین ها سخت تر وحساس تر هست

کم کم با تمرین رو دور میفتی،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
شنیون مرتب به روز میشه همش باید دوره هاشو بگذرونی که عقب نمونی، بنظرم برو یه لاین دیکه، مثل رنگ مو

اخه رنگ مو خیلی دردسر داره بعدشم برای ریه خوب نیست

کسی میدونه کدام لاین آرایشگری هم براکسی که ارتروز گردن ودرد کمر داره بهتره وحساسیت کاری پایینتره و د ...

خواهش میکنم عزیزم 

لاین میکاپ خیلی خیلی درامد داره