2777
2789
بعضی کاربرا واقعا کمک میخوان و من درخواست دوستیشونو قبول میکنم و مادرانه کمکشون میکنم

هه من قبلا قبول کردم گفتم شاید سوالی دارن همین قبول کردم شروع کرد پیام های رابطه جنسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان کاربر زن نما هم تو سایت زیاده    والا من با یکی تا مرز درد و دل رفتم   الحمدالله خدا نجاتم داد   برگشته میگه من با شوهرم مشکل دارم  اون سرده   با من بیا س چت کنیم 😐 بهش گفتم تو زن نیستی هیچ زنی انقدر خر نیست هم شوهر داشته باشه هم دنبال ل ز باشه   مگه اینکه ذاتا بیمار جنسی باشه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

هه من قبلا قبول کردم گفتم شاید سوالی دارن همین قبول کردم شروع کرد پیام های رابطه جنسی

اونا مریضن

من چند تا دوست دارم که همه درددل و صحبتامون باهمه...

بعضیا هم مثل دخترم میمونن هم بهم لطف دارن هم گاهی همفکری میخوان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

این بی پدرومادر همین الان درخواست داده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...