2777
2789
عنوان

با نامزدم قهرم ولی خانواده ام دارن میرن مسافرت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مامان بابات برو

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

مستقیم بهش زنگ نزن اگ اون مقصره اما یه جوری بفهمون که تنهایی

۳ روز پیش صبح که داشت میرفت کمر منو فشار داد با پاش منم خواب بودم و پریود من شب که می‌خوابم صبح پا میشم وقتی پریودم انگار خونریزی میکنم ترسیدم الان خونریزی کنم داره با پاش کمر منو فشار میده گفتم کار دیگه ای نیس انجام بدی آقا ناراحت شد و رفت زنگ نزد کلا روز اول زنگ زدم خیلی بد حرف زد قطع کردم الان ۳ روزه نه زنگی زده نه پیامی 

چجوری بفهمونم بهش تنهام؟

۳ روز پیش صبح که داشت میرفت کمر منو فشار داد با پاش منم خواب بودم و پریود من شب که می‌خوابم صبح پا م ...

بگو حالت بده کسی نیس ببر دکتر ی شام درست کن سورپرایزش کن بابا نگو نامزد عقد هستین شوهرته درستع

برو امامزاده ای پارکی جایی بشین یا قدم بزن فکرکن چکارکنی.اصلا به خانوادت نگو.

واقعا نمیتونم این کار هارو بکنم بخوام این جاها که میگین برم اول باید خودم پول داشته باشم و این جور جاها با ماشین باید برم که میشه تاکسی دختر تنها و تو شهر غریب چجوری بره سوار تاکسی بشه اصلا کو پولش

۳ روز پیش صبح که داشت میرفت کمر منو فشار داد با پاش منم خواب بودم و پریود من شب که می‌خوابم صبح پا م ...

خیلی الکی قهر کرده ب نظرم اگر آشتی کنی یه جورایی ببخشید پرو میشه و ممکنه سر هرچیز الکی قهر کنه.اگر شرایط داری با پدر مادرت برو و اگر نمیشه پیش خاله ای دایی کسی ک باش راحتی بمون تا پدرمادرت برگردن

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️