2777
2789
عنوان

با نامزدم قهرم ولی خانواده ام دارن میرن مسافرت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4786 بازدید | 173 پست
طرف ما تا عروسی نکرده باشی جزو همون خانواده هستی و احتیاجی ب دعوت جداگانه نیست

طرف ما هم همینه ولی من عقد کردم دیگه اینجا کسی که عقد کرده باشه باید با شوهرش دعوت بشه نه خانواده 

ببین نظراخو خوندم 

اول اینکه نامزدت سر چیز الکی قهر کرده واقعا و اینکه اگه بهش زنگ بزنی پرو میشه و همین میشه روال زندگیت که اون قهر کنه و تو هی بری پیش قدم اشتی کنی باهاش پس حواستو جمع کن

دوم اینکه تو نامزدی و هنوز ازدواج نکردی پس بهتره با خانوادت بری و تنها نمونی چون میگی تو شهر غریب هستی اگه عامیل دارید که میتونی اعتماد کنی برو پیششون اگه نه اصلا تنهانمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش انقدر که خانوادت سخت گیرن انجام نمیدادی

دقیقا بچه بودم و نافهم هیچی نمی‌دونستم از بکارت و فلان مامانمم هم بهم نگفته بود محضری هم نمی‌شدم اون زمان بعد ۳ سال محضری شدم که تو کلاس هاش بهم گفتن

نه دوسم که داره برای آشتی کردنم که مقصر بود کم مونده بود جونشو بده دیگه تا آشتی کردم آنقدر گریه الان ...

من چون زیاد حساس واحساسیم خودم دلم طاقت نمیاره میفتم رو شونه اش گریه میکنم گاهی هم با مشت میزنمش با گریه.اونم با آغوش باز میپذیرتم.🤐

دقیقا حق با شماست ولی چجوری بعد ۳ سال و نیم بیام بگم خیانت کرده قبلا نمیخوامش الانم رو همه پیج های م ...

نترس قوی باش

میدونم هرگز نمیتونی این آدم و ببخشی

این آدم پست فطرته چون تو فهمیدی داره خیانت میکنه ولی داشت انگ دیوونگی به تو میزد

دعوا راه بنداز عصبیش کن بذار همه بفهمن مشکل دارین

اون وقت خانوادت خودشون میگن طلاق بگیر

آخه عزیزم اینجا رسمه من اگر دعوت باشم باید برای شوهرم کارت بره که با سرکار خانم نه اینکه مامان و باب ...

اولین باره اینو میشنوم والا برای ما وقتی عقد بودیم با مامتنمینا میرفتم هر مراسمی رو چقدر سخته اینجوری رسمه

پس الان که هیچ کس نیست کجا باید بمونی

پدرد مادرت به فکرت نیستن که تنها یه وقت اتفاقی بیوفته،ار نامزدتم که اصلا خبری نیست اونام نپرسیدن کجاست؟

من بودم پیام نمیدادم و این چند روز تو خونه تنها میموندم و فکر میکردم و از تنهایی لذت میبردم ، روزا میرفتم پیاده روی و... شبا هم اولش سخته لامپا رو روشن میذاری و صدا تلویزیون زیاد میکنی و... ولی برات عادی میشه یا بگو دوست و رفیقی فقط شبا بیاد پیشت