2777
2789

یازدهم تجربی هستم معدل دهم دیگه تاثیر نداره با معدل ۲۰ وارد این رشته شدم ولی متاسفانه سال قبل با افت معدل۰.۱۴روبرو شدم معدلم شد ۱۹.۸۶ مهم نیست خلاصه اینکه گذشته و دنبال کتاب کمک آموزشی هستم چی بگیرم میشه راهنمایی کنید ؟ریاضی فیزیک زمین زیست شیمی برای تست زنی میخوام ولی اگر درسنامه خوب هم داشته باشه چه بهتر فیزیک نشرالگو دارم چاپ یکی دو سه سال پیشه مشکلی نیست؟ ریاضی خیلی سبز بده؟خواهش میکنم هدفم واقعا نتیجه خوبه 

فیزیکت مشکلی نداره، خیلی سبز از نظر من بدرد کنکور نمیخوره آیکیو بزن، فکر نکن سطح تخیلی و بالا داره، ...

اره منم موافقم برا عمومی ها و نهایی خیلی سبز بد نیست ولی فرمول بیست جدیدا اومده خوبه ولی خیلی درمیاد بخوام بخرم برا همشون عمومی ها رو پی دی اف میخونم 

ایکیو برا همه دروس؟ درسنامه هم داره؟ زیست پارسال گرفتم یکی دو فصل رو زدم وقت نکردم دهم رو ببندم یازده رو میخوام همراه با خودش ببندم تابستون یکم وقت بزارم ده رو ببندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومی ها که فرمول بیست ، سیر تا پیازم خوبه برای زبان چون نهایی دارید واجبند

اختصاصی ها

شیمی درسنامه مبتکران از همه بهتره

اگه درسنامه نمیخوای آیکیو

سطح متوسط تر هم خیلی سبز تک پایه

فیزیک نشرالگو خوبه اگه خودت باهاش مشکل نداری چون سطحش بالاست

اگه ضعیفی درسنامه شگفت انگیز

اگر نه برو سراغ خیلی سبز یا آیکیو

ریاضی درسنامه رو نمیدونم ولی تست آیکیو

دبیر معین کرمی

زیست

خیلی سبز بدرد نمیخوره