2777
2789
عنوان

بابام برام سیسمونی نگرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9021 بازدید | 258 پست
حالا اگر استارتر میگفت رسممونه ک پدر بچه یا پدر شوهر ، سیسمونی بخرهکسی خرده نمیگرفت چون معتقدن همه چ ...

خب درستشم همینه آدم هم دختر بده هم جهیزیه و سیسمونی... 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نظر شخصیم اینه که وقتی دختر عروس شد رفت خونه خودش دیگه لزومی نیست برای مایحتاج شخصیش از خانوادش پول بگیره، همین که بنده های خدا هزینه های جهیزیه رو دادن خدا خیرشون بده

البته کمک و هدیه بین خانواده ها بحثش جداست ولی بازم اینکه ادم توقع داشته باشه فکر میکنم چیز قشنگی نیست عزیزم

خدا الهی سایه پدرو مادرتون رو سالیان سال بالا سرتون نگه داره

چیکار به پدر شوهر داره؟ بله که پدر بچه باید بگیره پس کی بگیره؟

اره خب از نظر شماها:

نامزدی

عقد

عروسی

تمام هدایای دوران نامزدی مثل اعیاد مثل مناسبتای تاریخی و...

خرج زن در دوره نامزدی

جهاز

سیسمونی

و کلا هرچی ک به money

ختم میشه

مربوط ب مرد میشه

و برای پسرتم دقیقا همینارو انجام بده بدون کوچکترین چشم داشتی به زنش و خانوادش

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
اره خب از نظر شماها:نامزدیعقدعروسیتمام هدایای دوران نامزدی مثل اعیاد مثل مناسبتای تاریخی و...خرج زن ...

نه عزیزم تا ابد اینارو باید پدر دختر بده آخه گناه کرده دختر دار شده حتی خرج پوشک و شیر بچه رو هم باید پدر دختر بده جهاز آینده و خرج مدرسه بچه رو هم باید پدر دختر بده آروم باش

پس برم خراب شم تو سر شوهرم همه طلاهامو به باد داد

😁😁😁

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من فقط برای یکی از بچه ها گفتم پدرم چیزی بگیر نه برای همه

ببین هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت خونوادتو خار و کوچک نکن ، نزار دیگرون ازشون انتظار داشته باشن ، بخصوص خانواده ی شوهر  ، بچه هاتو خدا برات نگهداره، وظیفه ی خودت و شوهرته براشون خرج کنید ، تو دلت نمیاد طلاهاتو واسه بچه هات بفروشی ، انتظار داری کس دیگه ای خرج کنه ؟؟

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

منم خودم خریدم یه مقدارش هم شوهرم خرید 

چشم روشنی ها رو گذاشتم واسه خود دخترم اون موقع طلا گرفتم 

البته من برنامه ریزی کردم بدون توقع صفر تا صد رو خودمون خریدم (فقط واجبات)

با شوهرت برو بیرون خرید کنید برای بچه،  اینقدر شوهراتون را پر رو نکنید ، این رسم و رسومات هم دیگه خیلی خز شده.

عروسهای فامیل ما همه با جیب شوهر سیسمونی گرفتن، مشکلی هم پیش نیومد.

میدونی چرا وظیفه ی خانواده ی شوهره ؟؟؟ چون عروس بردن ، پسر که شوهر ندادن خرجشو دیگرون بده ، بعدشم نو ...

عروس بردن؟

چرا شبیه تجار و فروشندگان صحبت میکنی؟

مگه عروس ، کالاس؟

برای پسرتم این کارارو انجام بده.چشم داشتی به زنش و خانوادش نداشته باشه

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
پس برم خراب شم تو سر شوهرم همه طلاهامو به باد داد

ولی اینجوری بگی میگه طلا های که منم برات خریدم مال منه پس بده 🙄پس همون بهتر بزار متوجه نشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره