2777
2789
عنوان

بابام برام سیسمونی نگرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9015 بازدید | 258 پست
ماهم این رسم رو داریم ترک نیستیمخواهرام گرفتن ولی من قصد کردم هیچوقت ازشون قبول نکنمیکی دیگه داره بچ ...

حالم بدمیشه اصلا از این رسما،یه ینفر دیگه لذتشو برده و بچه درست کرده،یکی دیگه تو این گرونی هزینه کنه

خب جنم ندارین اصلا ازدواج نکنین،پدر مادرکه تا آخر عمر تصمین نکردن خرج و مخارج شمارو بدن،تو همه جای دنیا غیر از ایران چه دختر و چه پسر بعد ۱۸سال مکلفن 

ما هم رسم داشتیم برا سیسمونی و خونوادمم میخاستن بهترینارو بخرن بخصوص که دخترم نوه اول بود، ولیییی من خودم به هیچ عنوان قبول نکردم، اول هم به شوهرم عقیدمو گفتم و در کمال تعحب دیدم اونم دقیقا نظرش به همینه و محکم بهم گفت یاسی دخترِخودمه و دلم میخاد خودم براش همه چی با سلیقه خودمون بخرم تو چه میگفتی یا نه من این تصمیمو داشتم و با افتخار هم همه چیو خودمون خریدیم، این که غصه و گریه نداره ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد بگیر از خانواده ی شوهر متوقع باشی، اونا وظیفه شونه به نوه شون برسن ، از قدیم تا امروز  پسر عزیز بود ، خب الان چرا به عروس و نوه هاشون نمیرسن ؟

هر کی گفت بابات چرا سیسمونی نمیده ، بگو خودم نزاشتم ،وظیفه ی اونا نیست ، هر چی دادن لطفشونه ، خونواده ی شوهرت حق ندارن انتظاری داشته باشن

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

اووو چه قانونایی هست من نمیدونم بعد طلاهایی که شوهر از زن میگیره چی؟😂😂

خب اونم حبه به حساب میاد زنه می تونه پس بگیره در کل فاکتور مال هر کیه طلا مال اونه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نه کلا یکی دیگه کیف و حال میکنه و بچه دار میشه بعد چرا پدر دختر خرج بده 😂😂😂

عزیزم نخوان بفهمن نمیفهمن

یه بلاگره بود خواهرش از آمریکا که زندگی میکنه اومده بود سیسمونیشو مادرش بخره جز وسایلای بزرگ که بتونن ببرن 

این اعتقادات سمی و قدیمی یکی که بره آمریکا رو هم ول نمیکنه

همه رسم های مسخره رو این ترک ها درمیارن....ما کوردها حتی جهازم با داماده

ترکم ولی باریکلا

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

من فقط برای یکی از بچه ها گفتم پدرم چیزی بگیر نه برای همه

اسی بهترین کار اینه 

بشین با شوهرت حرف بزن با احترام و منطقی

یادت باشه اصلا اصلا خانواده تو خراب نکنی پیش همسرت 

توقع هم از خانواده شوهرت نشون ندی تو حرفات 

بشین بگو به نظرت چیکار کنیم؟

من دلم نمیخواد پدرمادرم بخرن آخه خیلی وضع اقتصادی بده

بیا یه فکری کنیم 

خودمون زودتر بخریم تا کسی نخریده 

کلی وسایل اضافی هم حذف میکنیم هزینمون سنگین نشه 

بعد چند دست لباس هم خودت از پس اندازی چیزی بخر بگو مامانم خریده براش یا بابام خریده 

خلاصه که پیش دستی کن 

حالا اگر استارتر میگفت رسممونه ک پدر بچه یا پدر شوهر ، سیسمونی بخرهکسی خرده نمیگرفت چون معتقدن همه چ ...

میدونی چرا وظیفه ی خانواده ی شوهره ؟؟؟ چون عروس بردن ، پسر که شوهر ندادن خرجشو دیگرون بده ، بعدشم نوه در اصل مال خانواده شوهره ، فامیلی اونا رو میبره ، فردا مشکل پیش بیاد بچه رو از مادرش میگیرن میدن به مادرشوهر چون قیم حساب میشه ، 

وقتی تو ایران قانون کلا برعلیه زنه ، چرا پدر دختر باید الکی هزینه کنه ؟؟

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....