2777
2789
عنوان

بابام برام سیسمونی نگرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9020 بازدید | 258 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیاد پدرم برا جهیزیم نه برام بخاری گرفت نه گاز بعد رفت با پول وام من برا خودش کاسبی کرد

اووووو از پدری ک وام ازدواج بچشو خرج خودش کرده ،توقع سیسمونی داشتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم تورکم همچین رسمی ندیدم چرا پدر دختره بخره؟؟؟ مگه بچه اونه؟

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

سمت ماهم این رسم مزخرف بود ولی من به این رسم اشتباه عمل نکردم آدم قبل بچه دار شدن باید به بلوغ عقلی ...

خب آفرین بشما 

ولی همه مثل هم نیستن توان و ظرفیت هرکسی متفاوته

بلوغ در شما موج میزنه که به زن پا به ماه میگی حیف بچه که تو مادرشی!!

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آخه حرف عجیبی نیست چیزی که کادو داده مال اسیه دیگه

خبر داشتید طبق قانون طلای کع شوهر خریده مال خودشه🙄🙄🙄ولی خب بدون گفتن بدترین کار ممکنه عزیزم ممکنه بعدش که شوهرش بفهمه تو زندگیشون مشکل به وجود بیاد اونم با این وضع گرونی طلا شوهره میگه به خودم میگفتی خودم برا بچم میخریدم لزومی به فروش طلا نبوده فروش طلا اونم بی خبر کار درستی نیست 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

ماهم این رسمو داریم

اما نه جهازو نه سیسمونی رو اجازه دادم خانوادم بگیرن

کم وکاستی هایی داشتم هم‌ تو‌جهاز هم سیسمونی اما باز خداروشکر تونستیم زندگیمونو جلو ببریم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

طلاهای همسرمه نمیشه که بفروشم

عزیزم قبول کن خیلی رسم بیخودیه 

چرا الکی به بابات فشار میاری 

اون بچه تو شکمت خودش پدر داره قیم داره 

وظیفه اونه که خرج کنه نه بابابزرگ مادریش 

لازم هم نیست به مادرشوهرت چیزی بگی 

به شوهرت بگو بگیره لوازما شو بلاخره پدره بچه ست 

چ رسم مزخرفیه

بیچاره خانواده ها

مادرشوهرت غلط کرده حرف بی ربط بزنه

همونی ک ازش حامله ای باید بخره برای بچش

به بابات چ ربطی داره ، اصن ربطش به بابات چیه؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

خب آفرین بشما ولی همه مثل هم نیستن توان و ظرفیت هرکسی متفاوتهبلوغ در شما موج میزنه که به زن پا به ما ...

وقتی خودش میگه حیف این بچه من مادرشم من باید از اعتماد به نفس ایشون تعریف کنم ؟؟ من حرف خودشو به خودش گفتم