2777
2789
عنوان

بابام برام سیسمونی نگرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9020 بازدید | 258 پست

بارداری یک ماهه خونه ی پدرتی ازت مراقبت میکنن بعد بهشونم میگی پول بدن برای بچه وسایل بخری؟؟ شوهرت این وسط چیکارست ببخشیدا ینی فقط باردار کردن بلد بود؟؟!

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
شوهرمم گناهی نداره اون مثل پدرم نیست هرچقدرم باشه وسایل مورد احتیاح رو میگیره

والا حرفای تو بیشتر ادمو میسوزونه 

وقتی شوهرت عرضه خرید سیسمونی نداره 

بیخود میکنه دلش هوای بچه میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که باباتو میشناسی پس از همون اول باید سفت می ایستادی و میگفتی نمیذارم بابام سیسمونی بگیره دست پیشو میگرفتی که پس نیفتی 

حالا هم گریه نکن 

الکی بهونه بیار بگو بچه تخت و کمد نیاز نداره ، بگو جا ندارم 

از این چیزا 

چیزای واجبی رو بگیر 

الان خونه پدرتی الکی بگو پول برای دارو میخوام برای دکتر و سونو و آزمایش میخوام از شوهرت پول بگیر برو چیزای واجب رو بخر 

دو ماه بگذره خودتم یادت میره چه برسه به بقیه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کار به چیزی ندارم، ولی خودت دلت میاد اگر پدرت پولی هم داشته باشه، دندون مادرت درد کنه ولی برای شما س ...

دلم نمیاد پدرم برا جهیزیم نه برام بخاری گرفت نه گاز بعد رفت با پول وام من برا خودش کاسبی کرد 

رسما خب. دیگه شوهر خرج زایمان میده .والدین باید کمک کنن

زن و شوهر قبل از بچه‌دار شدن باید نگاه کنن ببینن استطاعت و توانایی مالیش رو دارن یا نه، اگر اوکی بود بچه‌دار بشن

نه اینکه بگن خرج اینو اون بده و ...

مهم اونه ندارم

با حرفای بچه ها فهمیدم سه قلو داری خدایی به پدر و مادرت حق بده با همسرت صحبت کن حداقل اینجور که نمیشه بخدا ظهر بیرون بودم چندتا دونه نارنگی و لیمو شیرین و یکم سیب زمینی شده ۳۰۰ و خورده ای حق بده به پدرت اونم تو این وضعیت با همسرت صحبت کن بگو بیا بریم حداقل وسایلای مورد نیازشونو بخریم تا بعد خدا بزرگه یواش یواش کالسکه و اینا بخرید براشون 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

میتونه بده اره نمیده

اعصاب خودتو خورد نکن

اگه سکه‌ داری بزار تو بشقاب به شوهرت و مامانش بگو به جای سیسمونی بهم سکه‌ دادن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
تو که باباتو میشناسی پس از همون اول باید سفت می ایستادی و میگفتی نمیذارم بابام سیسمونی بگیره دست پیش ...

مهم اینه حتی ۵تومن گفتم بده اونم نداد چیزای خورد بگیرم واقعا ناراحتم از برادرمم خواستم نداد

ادم عاقل میشینه بخاطر سیسمونی گریه میکنه؟؟؟مگه چند تا خرت و پرت ارزششو داره آدم اعصاب خردی را بندازه ...

آخه ببین حرفت درسته ها اما تا بیاد این رسم برداسته بشه طول میکشه اسی یه تنه نمیتونه این رسمو برداره 

بالاخره نگران حرف و حدیثشه

تنها راهش همینه که که طلایی که تو چشم نیست بفروشی. چون ظاهرا پدرت به هیچ صراطی مستقیم نیست. آره واقعا رسم سیسمونی اصلا خوب نیست ولی متاسفانه یه جاهایی رسمه. و این موضوع اگر شوهرت آدم بی منطقی باشه کلا میتونه باعث یه کدورت دائمی بشه.

یکی از فامیلامون دو قلو رحم اجاره ای داشت ... آنقدر حرص و جوش سیسمونی رو می‌خورد ک نگو ... خیلی پدرشو تحت فشار گذاشت خیلیا ... ک همه چی باید عالی باشه آخرم سر بیست‌و خورده ای هفته بچه ها فوت کردند 

اول از همه سلامتیشون رو از خدا بخواهد بعدم ی کم با پولی ک داری ی چیزهایی بخر ..  گریه هم نکن ک چند تا کولیکی و رفلاکس رو دستت میزاری 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

دلم نمیاد پدرم برا جهیزیم نه برام بخاری گرفت نه گاز بعد رفت با پول وام من برا خودش کاسبی کرد

خب شما که میدونستی پدرت چجوریه و احتمالا پول سیسمونی نمیده، قبل باردار شدن فکرش رو میکردی و به همسرت میگفتی خودمون باید بخریم