2777
2789
عنوان

بابام برام سیسمونی نگرفت😔

9022 بازدید | 258 پست

هفت ماهمه 

حاملم ماه هشتم احتمال زایمانمه 

ترک هستیم طرف ما رسم هست خانواده دختر برای فرزند اول سیسمونی بگیرن یکم خودم پول جمع کرده بودم به اسم خانوادم دو سه دست لباس گرفتم خودمم استراحت مطلقم اومدم خونه پدرم بهش گفتم برام پول بده وسایل سیسمونی بگیرم بعدش شروع کرد باهام لج کرد الان دو هفتس باهم حرف نمیزنیم برای زایمانم کم مونده نمیخام آبروم بره شب و روزم شده گریه مادر بیچارمم گریه میکنه خودمم گریه میکنم 

میگم از یکی وسایلای بچشو که الان بزرگ کرده بگیرم اونم کسی پیدا نمیکنم 

واقعا دلم برای اون بچه تو شکمم میسوزه انقد که گریه میکنم فقط

شوهرم و مادرشوهرم نمیخام چیزی بفهمن 

مادرشوهرم بفهمه فردا چیزی شد میکوبه تو سرم

واقعا سیسمونی رسم بیخودیه ما هم نداریم

یعنی شوهر هم کردیم و رفتیم خونه خودمون باز هم این پدر و مادرای بدبختمون باید برامون خرج کنن خب این دیگه وظیفه زن و شوهره

همچنان امیدوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یجایی به بعد رسوم غلط رو بشکنید

ما هم همین رسم رو داریم ولی برا بچم بیشترشو خودم گرفتم

من بچه میارم پدرم باید هزینه کنه؟ تازه من صحبت خیلی قبل الان همه چی گرونه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ما هم این رسمو دارین و درک میکنم اما به نظرم رسم درستی نیست شما ازدواج کردین و خودتون باید نیازهای بچه‌تون رو رفع کنین، پدر و مادر شما وظیفه‌ای ندارن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

طلا اگر داری بفروش خودت بخر پدرتم شاید نداره تحت فشاره

طلا بفروشه شوهرش نمیگه چی شد 🤔

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره