ببخشید ولی اگه باهاش رفتن بیرون و بهم دست نزد یعنی حس جن سی نداره؟
البته طرف میدونه معتقدی هستم
اما میترسم میل جن سی نداشته باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
من میخاستم نشونه هاشو بدونم وگرنه اگه دست بزنه خودم کات میکنم
اونو که تا رابطه جنسی با طرف نداشته باشی دقیق نمیفهمی نمیشه ام که باهرکی رسید آدم قبل ازدواج رابطه جنسی برقرار کنه چون حتی اگه ادم بی اعتقادی باشی که نیستی این کار در شان یه خانوم نیس و بی ارزش میکنی خودتو پسره هم راحت کارشو که انجام داد ولت میکنه میره تو میمونی ومیسوزی فقط و بی ابرومیشی..ولی میتونی از مشاوره کمک بگیری تا حدودی با سوالایی که جزئیات هم مطرح شده باشه روشن بپرسی شما اگه ازدواج کردیم تمایل دارین رابطه زناشوییمون به چه صورت باشه..هر روز ؟هر هفته؟یا هر ماه؟
من فقط نشونه هاشو میخواستم بدونم ک بعدها مشکل ایجاد نشه
ک دوستان جز مسخره بازی کار دیگه بلد نیستن
دریغ از یه راهنمایی
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
قبل تو معلوم نیست چند نفر رو لمس کرده و تو نفر چندمی
میرین بیرون که حرف بزنین نه که هم دیگه رو لمس کنین
واسه چیزی هم که برات سواله میتونی بری مشاوره ازدواج...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کجاش خنده دار بود؟من فقط نشونه هاشو میخواستم بدونم ک بعدها مشکل ایجاد نشه ک دوستان جز مسخره بازی کار ...
عزیز من این مسئله ای نیس ک بتونی با رفتارش تشخیص بدی بقول دوستمون شاید تو اشنایی نزدیکت بشه فک کنی هیزه اونوقت چی؟!اگه همچی اوکی شد از بقیه ی نظرا اوکی بودی یکم ک بیشتر رفت و امد کردین میتونی ازش بپرسی خیلی جدی و رسمی
یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃