2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا وسایل هات ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 145 پست
مهریه چی باشه بهتره؟ملک ،سکه و....آقایون کمتر بتونن کلاه سرمون بزارن

قبل از مهریه اول حق طلاق الانه نمیشه خانمی بدون حق طلاق ازدواج کنه ریسک هم نیست شده فوق ریسک بدون حق طلاق خانمی ازدواج کنه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم فقط خواستم یه اطلاعاتی داشته باشم این نمه سال توی خونه یه آدم زحمت بکشی فقط حق طلاق ؟🥲

فقط حق طلاق نه 

منظورم اینه 

اولین خواستت حق طلاق باشه 

دیگه مابقی با خودتون

دانش آموخته طب سنتی🥰
من آنقدر بد بین شدم فکر میکنم مرداد از دور خوبن باهاشون زندگی می‌کنی میشن هیولا

حق داری منم یه موقع هایی همین فکرو میکنم ولی خب دور و برم مردای خانواده دوست زیاد میبینم ،همه یه سری ایراد دارن ما هم داریم .آدم بی عیب پیدا نمیشه ولی خب مرد خوب وافعا وجود داره 

یه تلاش دیگه به خاطر فرزندت بکن 

اگه درست شدنی باشه حیفه سایه ی پدر بالاسر نباشه 

بیشتر مشکلات اعصاب و اخلاق با یه سری ترفند و تغییر عادات غذایی مهار میشن 

قطعا زحمت داره ولی از سختی‌هایی که نگهداریه بچه بدون پدر داره که سخت تر نمیشه

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

واقعا در یک قدمی طلاق بود مثل همسر شما عصبی و بد رفتار 

اولین قدم که برداشت پیامکهای اقتدار دهنده بود 

میگه با اولین پیامم اومد دنبالمون 

با اینکه خودش بیرونمو ن کرده بود و چندوقتی بود خونه ی پدرم بودم

سلام هستی میشه کمکم کنی

سلام ،اقدامات تون کجا رسوندین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
سلام ،اقدامات تون کجا رسوندین؟

راستش رفتم دفتر خدمات قضایی حق طلاق رو نشون دادم اون تعهد محضری ک ازش گرفته بودم بابت کتک کاری و فحاشی هم نشون دادم گفتم حق وکالت در طلاق دارم میخوام درخواست بدم 

گفتن نمیشه یا شوهرت باید بیاد امضا کنه بزنید توافقی جلسه مشاوره ها همه اجباری یا اینکه باید وکیل داشته باشید جای شوهرتون بیاد امضا بزنه 

با وکیل صحبت کردم ۱۰ م تا ۱۵ م میگیره 

چیکار کنم 

دانش آموخته طب سنتی🥰