2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا وسایل هات ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 4401 بازدید | 145 پست
برای چی التماس کنم نفقه نمیخوام حضانت میخوام

خب دخترر خوب هیچی نخوای اصلا تا اقدامات نداشته باشی که هیچ جا نمیرسه کارت همینجور حیران آشفته تو خانواده باید بمونه ،نفقه بچه بزن ،مهریه تو اقدامات کن دوتا جکم جلب شو بگیری نه ک واسه خودت قهر کردی رفتی 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بله ۶ ساله

پسر یا دختر

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی وقته مشکل داریمشوهرم عصبی و مشکل اعصاب داره دست بزن و فحاشی

با دو تا بزرگ تر برو 

تنها نری 

مرد همراهتان باشه 

دختر خاله من شوهرش به زبون گرفتش اینم رفت 

پسره با مادرش با برادرش دخترخاله امو تا حد مرگ زده بودن 

دست و پایش همه شکسته بود 

بهم میگ نیومدی آتیششون میزنم

شوهرت که حالش بد بود الان خوب شده؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خب دخترر خوب هیچی نخوای اصلا تا اقدامات نداشته باشی که هیچ جا نمیرسه کارت همینجور حیران آشفته تو خان ...

شوهر من پرونده اعصاب و روان داره ۳ بار بستری شده و درمان نشده شوک درمانی شده 

بعد من نفقه بچه رو خواستم گفت ندارم بدم 

مهریه هم تاریخ تولدمه اونم گفتم نمیخوام 

بهش گفتم حضانت رو بهم بده 

شوهرم بیکاره شغل نداره از کی میتونم مهریه بگیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰
اقدام قانونی کن سریعا احمق نباش

شوهرمن پرونده اعصاب و روان داره ۳ بار بستری شده و درمان نشده شوک درمانی شده 

بعد من نفقه بچه رو خواستم گفت ندارم بدم 

مهریه هم تاریخ تولدمه اونم گفتم نمیخوام 

بهش گفتم حضانت رو بهم بده 

شوهرم بیکاره شغل نداره از کی میتونم مهریه بگیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰
شوهر من پرونده اعصاب و روان داره ۳ بار بستری شده و درمان نشده شوک درمانی شده بعد من نفقه بچه رو خواس ...

خیلی راحت میتونی ب هدفت برسی ولی مشخصه پیگیری اقدامات جدی نداشتی بیخیالی طی کردی ،نفقه دست اون نیست ک بخواد نده باید بده اگ نده حکم جلب داره ،برو فردا دفاترقضایی نفقه بچه و عسروحرج تو و مهریه اتم ۱۴ تا بزن

شوهر من پرونده اعصاب و روان داره ۳ بار بستری شده و درمان نشده شوک درمانی شده بعد من نفقه بچه رو خواس ...

مهریه رو بزار اجرا شما الان سر کار نیس همون خونرو بگو بفروشه  . به خاطر پرونده اعصاب و روانش هم بچه مال شماس. به خاطر بچه از مهریه نگذر 

شوهرمن پرونده اعصاب و روان داره ۳ بار بستری شده و درمان نشده شوک درمانی شده بعد من نفقه بچه رو خواست ...

تو چیکار داری کی میخواد مهریه بده . تو بزار اجرا خودش مثل سگ میترسههه . اونوقت از ترسش حضانت بچه رو هم بهت میدههه . چون اگه نده میتونی زندانیش کنی

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خیلی راحت میتونی ب هدفت برسی ولی مشخصه پیگیری اقدامات جدی نداشتی بیخیالی طی کردی ،نفقه دست اون نیست ...

یعنی فقط واسه ۱۴تاش اقدام کنم ؟

من یه بار از اداره ثبت اجرا گذاشتم دیگه نمیشه 

باید برم دادگاه

دانش آموخته طب سنتی🥰
چرا باید این ب التماس بیدفته؟

چون بیخیال هست از چهارسال