2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خود دختره دیوونش کرد بعد طلاق گرف واو😶زود نتیجه داد بهش؟ کسی مخالفشون بود؟

اینو نمیدونم ولی خود دختره میگف نه خودش میخاست نه خانوادش بدون اجازه خانواده هم عقد کردن دوسال باهم بودن

دختری با روح بنفش💜 

آره خانواده من مخالف ازدواجم بودن منم روحرفشون حرف نزدم ولی بعد یمدت دیدم بیقرارش شدم هی پیام میدادو نتونستم جلو خودمو بگیرمو باهاش ارتباط گرفتم توروی خانوادم وایسادم گفتم الا بلا میخوامش درحالی که اصلا ندیده بودمششش😓انگارهمش میخواستم ازاون خونه فرارکنم 

بعدها ازآشناها به مادرم گفتن دخترتو بادعا گرفتن چرا متوجه نشدین 

کلیییی هم مشکلات داشتیم تو زندگی هنوزم داریم ولی یکم کمتر شده بچمونو هم بادعا باعث شدن بیاریم چون بدون هیچ مشکلی باردارنمیشدم 

بادیدن این تاپیک داغ دلم تازه شد خیلییییی سختی کشیدم تو این زندگی

اره نی نی یارو تگ کن اینجارو جمع کن هرچی جادوگره مثل خودت جمع کرده توففف

الان کسی نه تبلیغ کرده ن آدرس داده ن هیچی صرفا داریم حرف میزنیم درباره چیزی که تو جامعه هست واقعا و نمیشه انکارش کرد همو ناراحت نکنیم و اگر مخالفیم فقط رد کنیم بریم تاپیک بعدی🩷

فکر میکنم اثر طلسم بیشتره از دعا اینطور نیست؟

واااای تورو خدا سراغ این چیزا نرووو.

چطور نمیترسی داری راهکارم میگیری؟! 

دو سه تافامیل من دائم دنبال جادو. و طلسم بدبخت شدن هم خودشون هم دختراشون .

نکن تو رو خدا نکن 

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

2790
2778
2791
2779
2792