2777
2789

بعداً پشیمون بشید بگید چکار خطرناکی کردم؟ یبار ی پسره ک می‌گفت مامورم آمار بگیرم راه دادیم البته ۳نفر بودیم .. و اون آدم ب مرد همسایه ک آدم خوبیه سلام علیک کرد ...بعد ب بهونه مدارک و آب خواستن اومد داخل...آخرش از خواهرم خواستگاری کرد😂بعدها مادرم پرسید از مرد همسایه ک چطور اون پسر میشناختی گفت اون قبلا جایی کار میکرد و یکم شیرین عقله و لوس دروغم زیاد میگه آدم مورد اعتمادی نیس این قضیه واسه خییلی سال پیشه چقد ما ساده بودیم😐🫠

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

چنتا خانوم بودن اومدن گفتن آب میخوایم 

از سر خیر خواهی راهشون دادم خونه، گفت بیا فالتو بگیرم و چنتا شیئ عجیب غریب هم بهم داد 

یکم برنج و گوشت دادم گفتم توروخدا برید 

مثل چی ترسیده بودم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه بار با مادربزرگم خدابیامرز تنها بودم خونمون 

خیلی پیر بودا ۹۰ و ...جلو در بود 

یه دفعه دیدم یه مرد رو اورد خونه 

اونم کی 

یه دوره گرد ساعت فروش و تعمیرکار ساعت 

بعد مرتیکه نمیدونست که مادربزرگ من مثلا ساده س یا هر چی 

فکر و خیال کرده بود چشماش یه جوری روی من بودا 

چایی هم گفت اوردم نمیرفت انتر 

مامانم اومد بیرونش کرد 

بعد هر چی به مادربزرگم گفتیم خطر داره فلان 

میگفت نه این حرفا چیه و ...🤦😂

خیلی ساده بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنتا خانوم بودن اومدن گفتن آب میخوایم از سر خیر خواهی راهشون دادم خونه، گفت بیا فالتو بگیرم و چنتا ش ...

وای منم ترسیدم ازون خانوما ک😁 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من یه بار یه نزاحم تلفنی داشتم آمار همه چی منو می دونست داشتم آتیشمی گرفتم ازاین رندی دیگه گفت بیا فلان جا تا بگم کی هستم باورتون میشه رفتم توی خونه اش یه ربع نشستم گفت از کجا آمارمو درآورده اومدم خونه.حالا بهش فکر میکنم چرا احتمال ندادم چند نفری بریزن سرم و بدبختم کنه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

نه هر کسیو خونه راه نمیدم 

از نظرمن خونه مکان امنه هر کسیه 

نباید هر کسی بهش بتونه وارد بشه 

من با یه دوست شدم تو باشگاه ،خیلی تلاش میکرد ارتباط خانوادگی داشته باشیم ولی تا یک سال بهش اجازه ندادم تا اعتمادم جلب شد در حد متعادل ارتباط گرفتم و میتونست بیاد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خانواده شوهرم از اینکارا قبلا خیلی میکردن 

یه بار مادرشوهرم دعانویس اومده بود راهش داد خونشون مردم جمع شده بودن دور طرف ازش دعا میگرفتن بخت یه سری دختر رو باز کرد و..‌.

یه بار یه زن معتاد رو راه دادن زنه با یه نفر از شهرستان اومده بود میگفت شوهرمه انگار دختر فراری بود تزریقی بودن برادرشوهرم کاراش خیلی خفن بود اون راهشون داده بود و کلا در گذشته از این دست کارا زیاد میکردن الان خوب شدن دیگه....

یه بار با مادربزرگم خدابیامرز تنها بودم خونمون خیلی پیر بودا ۹۰ و ...جلو در بود یه دفعه دیدم یه مرد ...

وای چ ترسناک خوبه مادرت رسید😐

اها 

اینم بگم 

مادرزنداییم 

خدابیامرز 

اونم زن ساده ای بود پیر 

جلو در نشسته بوده 

یه خانمی میاد بهش میگه من گم شدم و ...

اینم ساده میارش خونه 

پسراشم طلافروش چقدرم طلا داشت خدابیامرز 

خانمه میگه من توی وام و ...هستم 

تو اب دادی منم برات وام جور میکنم 

الان زنگ میزنم همکارم بیاد رایگان وام بنویسه 

تو طلاهاتو درار نبینن 

اینم بنده خدا در میاره جلو این میذاره کنار 

بعد چند دقیقه میاد یه خانم دیگه الکی مشخصات و ...میگیرن میرن 

بعد میفهمه طلاهاشم بردن 

نفهمیده 

بنده خدا خدابیامرزش 

پسرشم توی کرج طلافروشی داشت دزد زد 

یه گلوله زدن بهش فوت کرد اونم خدابیامرزه 

کلا از طلا شانس نداشتن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وای چ ترسناک خوبه مادرت رسید😐

اره منم بچه سال بودما فکر کنم دبیرستانی و ...

من یه بار یه نزاحم تلفنی داشتم آمار همه چی منو می دونست داشتم آتیشمی گرفتم ازاین رندی دیگه گفت بیا ف ...

تو چطور رفتی 😐اره منم چندین سال قبل سر نترس داشتم 

نه هر کسیو خونه راه نمیدم از نظرمن خونه مکان امنه هر کسیه نباید هر کسی بهش بتونه وارد بشه من با یه د ...

خب الان ک همه ب این درک رسیدن ..قبلنا زیاد جامعه خطری نبود اطلاعات ما هم کم بود

تو چطور رفتی 😐اره منم چندین سال قبل سر نترس داشتم

مثل شیر رفتم بالا و در زدم و رفتم داخل و تمام.ولی الان که بهش فکر میکنم دلم شور میفته دستام می لرزه  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست