2777
2789

پدرم و خواهرم چند ماه پیش دعواشون شد 

سر اینکه داداشم معتاد شده و بابام فقط گریه میکرد هیچ کاری نمی‌کرد

خواهرم گفت گریه نکن خودتو ناراحت نکن انشاالله می‌ره کمپ و ترک می‌کنه و خوب میشه ولی مام باید کمکش کنیم

بابام گفت من هیچ کمکی بش نمیکنم هیچ کاریم بش ندارم (در حالی ک ۹۹درصد مقصر اعتیاد برادرم خود بابامه از بچگی جز تحقیر و دعوا و سرکوب و سرزنش چیزی نداشت برامون و ادعام داره پدر خوبی بوده صرفا چون شکممونو سیر میکرد و خرج لباس و تحصیل و میداد)

خواهرم گفت چطوری کاری نداری خودتون اینجوریه کردین و چند نمونه از رفتارای بابامو گفت بش

بابامم داد میزد و قسم میخورد ک دروغ میگی و من بهترین پدر دنیا بوده م و شماها دروغ میگی ن ...

و دعوا بالا گرفت

حالا هر چقدر ب بابام میگیم ب خواهرم یا حداقل شوهرش زنگ بزنه ک بیان و آشتی بشن میگه من عمرا زنگ نمی‌زنم

ب خواهرم هم میگیم بیا یا زنگ بزن میگه نه

بنظرتون مقصر کدوم بود و کدوم باید برای آشتی پیش قدم بشه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش برادرتون نگید این حرفهارو بهانه ندید دستش برای ادامه دادن به کارهاش ،خب خیلی ازاقایون فکرمیکنن که با تامین خرج ومخارج دیگه محبت کلامی ورفتاری نیاز نیست .برادرتون گرفتارشده فقط باید اراده داشته باشه برای ترک ان شا الله که خداکمکش کنه.بادعوا چیزی حل نمیشه به خواهرتون بگید بیشتر با پدر همدلی کنه 

اینکه پدرتون پدر همه چی تمومی نبوده دلیل برای اینکه نقصر باشه نیست، تقصیر برادرتون هستش ،این ازاین.ب ...

خواهرم مقصره چیه از این ب بعد 

پیش برادرتون نگید این حرفهارو بهانه ندید دستش برای ادامه دادن به کارهاش ،خب خیلی ازاقایون فکرمیکنن ک ...

چنین پدری لیاقت همدلی داره؟