2777
2789

من در حال سیسمونی خریدن هستم چطور باید بخرم؟ 

تا اونجایی که تحقیق کردم دو سه دست لباس سایز صفر و بیمارستانی

و سه چهار دست سایز یکو دو و سع

ولی سوالم اینه برا این ماه ها باید لباس مجلسی و بیزونیم بخرم؟ 

اصلا لباس بیرونی برا این سایزا چه شکلیع؟ بلوز شلواره منظور؟ چون شلوار لی که نمیتونن بپوشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا خونه ای گلم چون با بچه سخته اگه زمستونم دنیا بیاد ه‌وا سرده 

لباس سرهمی بدون جوراب توصیه میکنم با ج‌وراب ‌رود کوچیک میشه یا اگه خیلیییی شهرتون سرده کاپشن سرهمی داشته باش

بادی زیر دکمه  حالا یا استین کوتاه با رکابی بگیر با بلوز شلوار  پهلوهاش پوشیده باشه 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اره لباس مجلسی کوچولو دیدم ولی منظورشون از لبلس بیرونی برای این سنین نمیفهمم دقیق چیه جین که نمیتونن ...

مشخصه لباسای بیرونی

مثل لباس آدم بزرگا فرقی نداره

هر چند من خودم معتقدم تا ۲ ۳ ماه بچه رو نباید اذیت کرد

با همون لباسای معمولیش باشه

من دخترم گرمایی بود چون زردی ام داشت خیلی نمیپوشوندیم 

کرج هم هستم 

بیرون میرفتیم پتو دور پیچ میذاشتمش

سرهمی های خیلی قشنگی هست

کلاه یا توربان بگیر 

پاپوش با جوراب 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

دوسه دست بلوز شلوار بخر خوش رنگ و جنس خوب معمولا خیلی خوشگل نمیشن تو تن اما خب بهتره داشته باشی فقط ...

بچه ها تو کوچیکی اینقدر ساه میشن و رنگشون کبود میشه هیچی بهشون نمیاد منکه ذوق نداشتم لباس خاصی تنش کنم