2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور داره میخوره و زندگیش از منی که نزاشتم هزار تومان حروم بیاد بهتره

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

عین هلو میخورن

عموی همسر اولم همه مال اینو بالا کشید و اینم بچه یتیم بود ارثش چند همت میشد و دست عموش امانت بود که همه رو بالا کشید و فقط دو تا واحد اپارتمان با شکایت و بدبختی بهش داد

الان عموی پیرش رفته زن جوان گرفته بچه دار شده تو کانادا شهرک سازی میکنه اینجام از عشق و حال کم نداره

بعضی ها میگن نه همچین راحت میخورن یه ابم روش

بعضی ها که در جایگاه پروردگار نیستن مگه علم غیب دارن و از همه چی باخبرن؟! 

من خودم به عینه دیدم طرف مقابل تو همین دنیا جواب گرفته قطعا آخرت هم مورد مجازات الهی قرار میگیره درش شکی نیست

عین هلو میخورنعموی همسر اولم همه مال اینو بالا کشید و اینم بچه یتیم بود ارثش چند همت میشد و دست عموش ...

ایکاش اموالمون رو دست کسی امانت نذاریم پول خیلی شیرینه برای بعضیا

بعضی ها که در جایگاه پروردگار نیستن مگه علم غیب دارن و از همه چی باخبرن؟! من خودم به عینه دیدم طرف م ...

محیصا جلو چشمم دارم میبینم و کاری از دستم برنمیاد و اونا دارن پول رو پول میذارن

ایکاش اموالمون رو دست کسی امانت نذاریم پول خیلی شیرینه برای بعضیا

این چون بچه یتیم بود بابابزرگش به عموش گفته بود همه اموالم نصف برای تو و این بچه که سهم پدرشو میخوام بدم بهش و وصیتم کرده بود و اینا

عموعه هم همرو بالا کشید

بعضی ها میگن نه همچین راحت میخورن یه ابم روش

نه.

من دیدم مادر بزرگ سهم الارث پسرش رو گرفت پسرش دوتا دختر کرو لال داشت،خانواده پسرش زندگیشون خراب شد.

قشنگ ۳سال بعدش تو جریان کرونا دوتا دختر اون مادربزرگه از کرونا مردن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
میشه بگی دقیقا چی شده و با کی هستی؟! کی همچین کاری کرده؟!

همسر سابقم فوت کرده اما هیچ وقت ازدواج نکرد که برای دخترم وارث نیاره جوون جوون فوت کرد اما  اموال به خاطر موضوع مالیاتی دست برادرش بود