2777
2789
عنوان

مامانم میخواد به مادرکراشه دوستم بگه بیاد دوستمو بگیره😭😭😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست
باشه پس راستی عزیززم مادرم چطوری بگع مادره پسره بگه روح دختره هم خبر نداره چجوری حرف و باز کنه

ببین عزیزم به مادرت بگو بهش بگه که این دختره رفیق دخترمه چقدر دختر ماهیه و خانواده خوبین بنظرم برا پسرا خوبه پسر توام دیگه سن ازدواجشه دختر خوب تو این دوره کم پیدا میشه گفتم بعنوان دوستت بهت بگم که این دختر عروس لایقی برای شما هست 

باشه پس راستی عزیززم مادرم چطوری بگع مادره پسره بگه روح دختره هم خبر نداره چجوری حرف و باز کنه

بعد که ببین با دختره بگو حداقل درخواست فالو بده ب پسره چی میشه مگه بخدا اگه پسره بره سمت یکی دیگ اونقدر اذیت میشه حسرت میشه براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان دخالت نکنید دنبال دردسر نباشید 

ولی مامانت خیلی جیگر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بنظرت دردسر میشه؟ اخه چرا فوقش میگه به فلان دلیل نمیخوایم

نه اصلا این کارو نکن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه چیز بگو من مامانم بگم قانع بشع

حالا به هر دلیلی نشه همون دوستت برمیگرده پشت سرتون میگه معلوم نی چی رفتن گفتن پسره منو نخواست یا اگه اوکی بشه فردا پس فردا خدای نکرده ب مشکل بخورن تا قیام قیامت شمارو مقصر می‌دونن

حالا به هر دلیلی نشه همون دوستت برمیگرده پشت سرتون میگه معلوم نی چی رفتن گفتن پسره منو نخواست یا اگه ...

میدونین مشکل چیه مامانم رفیقمو بیشتر از من میشناسه دختره

از جنس نوره بدون کینه اینا مهربون ساده میخواد یه کاری براش کنه

از دختره مطمئنیم خیلی سرع ولی از پسره میترسیم 

[QUOTE=398391336]میدونین مشکل چیه مامانم رفیقمو بیشتر از من میشناسه دختره از جنس نوره بدون کینه اینا مهربون ساده میخ ...[/QUOTEپ اگه اصرار دارید برید بگید به خود پسره بگین به مامانش نگید