2777
2789

یه بنده خدایی خیلی ازش متنفرم به جز پول و ثروت هیچی ندارع( البته نامزد منم پولداره خدایی بابام در حد خونه و ماشین و بریز و بپاش آنچنانی داره اما مال و ملک ندارع) 

این دختره نه خوشگلی داره نه تحصیل کرده هست نه هیچی 

یک سال از من کوچیک‌ تره عروسی کرده منم در آستانه عروسی ام چند ماه دیگه

اونقدر دلش میخواست بچش پسر بشه همیشه همه لایک های اینستاگرامش در مورد بچه پسر بود

حالا دنیاش صورتی شده💓💓💓💓😂😂😂هر چقدر دوست دارید بهم توهین کنید خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم که بچش دختر شد خدای بزرگ😂😂😂😂😂

جشن گرفته بود دستش زده بود تو آبرنگ صورتی خوش رنگی بود اصلا از پشت گوشی برق میزد صورتیش😂😂😂💓💓💓💓

من خودم عاشق بچه پسرم درسته سلیقه ای هست اما این حداقل ادعاش خوابید از بس ادعا پسر است ۱۸ سالشه دختره 

نوشته همسرم اونقدر گریه کرد نزدیک بود بیهوش بشه از خوشحالی😂😂 تو دلم گفتم منم از خوشحالی نزدیک بود بیهوش بشم عزیزممم 😂😂😂😂😂😂😂💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💕💕💕💕

آبرنگش خوشرنگ بود صورتی پر رنگ💕💕💕😂😂😂

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مادرتم اینقد از دختر بودنت متنفرع؟اینا بلخره پسر دار هم میشن اما دختر دختر دنیای اونای خیلی قشن ...

بالاخره یه چیزی هست که انقدر عقده داره

من عاااشق زمستونم❤️
این کارارو میکی پر بازدید شی من میدونم

نه بخدا😂😂😂😂

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

فقط آرزو میکنم هیچ وقت دختر دار نشی

مرسی چون برا ترتیب بچه پسر کلی برنامه دارم در صورتی که واسه تربیت دختر هیچ برنامه ای ندارم بالاخره هرکسی خدا برا یه کاری آفریدتش 

حالا اون دنیاش صورتی شد تو دنیات قهوه ای میشه با این حسادتت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است