2777
2789

تاپیک هایی ک پز زیرپوستی ان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ۱۸ ساله عاشق پسر ۱۰ ساله می شود😑😑😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بعضی تاپیک ها هستن یه موضوعی رو مطرح میکنن ولی حواسشون به تاپیک های قبلی نیست

مثلا از مادرشوهر و آزارهای 7 سال و سقط و ... میگه بعد می بینی هفته قبل جلو مدرسه اکسش رو دیده :)

یا مثلا طرف با دوست پسرش در حد بوس و بغل رفته جلو و اومده میگه نکنه باردار بشم :))) 

کلا نی نی سایت جای عجیبیه 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

تایپیک❌ تاپیک✅

صفحه کیبوردم بعضی وقتا کلمات ناشناخته رو خودش عوض میکنه مثلا همبن یا پیامارو میکنه پیام اور چندین بار هم حیثیتمو برده🗿😐😂

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

صفحه کیبوردم بعضی وقتا کلمات ناشناخته رو خودش عوض میکنه مثلا همبن یا پیامارو میکنه پیام اور چندین با ...

حلال کن گفتم بهت. فکر کردم چون تازه واردی نمیدونی گلم

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
حلال کن گفتم بهت. فکر کردم چون تازه واردی نمیدونی گلم

نه بابا فدات البته ۵ سال پیش بودم به خاطر ازدواج و مشغله امدم بیرون😌😚😅

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌