2777
2789
عنوان

دیدید هرکی بقیه رو مسخره میکنه

101 بازدید | 16 پست

همون سرش میاد؟😂

مثلا یکی دختری ک طلاق گرفته رو مسخره میکنه خودش زندگیش ب طلاق کشیده میشه

یا خودش هیچ خدایی نداره ولی دارایی مردم مسخره میکنه😐😂

من اگ ببینم کسی مسخره میکنه سکوت میکنم چون میترسم سر خودم بیاد 

یکی از دوستام ب من میگفت میخوای در اینده چی بشی؟  خودش هیچ پخی نشد😂

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

اره یکی داریم میگفت فلان دخترو برا پسرم نمیگیرم جدا شده توی نامزدی دختره 

بعد بخدا الان دو تا پسرش و یه دخترش طلاق گرفتن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکی داریم میگفت فلان دخترو برا پسرم نمیگیرم جدا شده توی نامزدی دختره بعد بخدا الان دو تا پسرش و ...

این بد بود😲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قضاوت نکردن کاردرستیه چون شاید اگه ماجای اون آدم بودیم بدترازاین کاروانجام میدادیم

ن گلم بحث ذاته انگار ما تو زندگی سختی نمیکشیم

بعضیا ترجیح میدن حسود عقدی  باش تا ادمیزاد

مثلا من خودم پولم نمیرسه ایفون ۱۷ بخرم ولی ب کسی ک داره حسودیم نمیشه مسخره اش نمیکنم نمیکوبونمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از اشناها همش عروس و دامادهای بقیه رو میگفت زشتن عروس و داماد خودش فوق العاده زشتن

😂😂😂این جالب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی بعضیها هم هیچیشون نمیشه ها 

داداش من بیماری ژنتیکی داره طفلی

بعد زندایی بیشرفم میومد میگفت بهش جوجه خروس و ...

مامانم هم عین همیشه لال 

من هنو یادمه 

بعد الان تمام نوه هاش سالم و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

آره ی همکلاسی داشتم گوشش انگار نصفه بود گفتم چرا اینجوریه گفت مامانم یه نفرو مسخره کرده

اینم پیش امده برام یکی از فامیلامون یه عینکی مسخره کرد خوش همون سال عینکی شد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی بعضیها هم هیچیشون نمیشه ها داداش من بیماری ژنتیکی داره طفلیبعد زندایی بیشرفم میومد میگفت بهش جوج ...

خداروشکر سالمن 

کلا این جور مسائل ب خود ادم برگرده خیلی بهتره به نظرم اینکه زندگی کسی دیگه نابود بشه چون ما  مسخره کردیم خوب نیست

مثلا من دیدم یکی خودش ادم بدیه ولی دخترش داره اعذاب میشه اون دختر چ گناهی داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40