2777
2789
عنوان

مامانم میگه جشن عقدت نمیام 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7874 بازدید | 182 پست
روز عقدمم روز دختر بود ولی باز شوهرش نیومد و رفته بود الکی مثلا ماموریت ، چند روز پیش نامزدم اومد ...

اصلا و ایداااا برات مهم نباشه ..از همون داماد پفیوزز به زودی بدترین ضربه رو‌ میخورن بشین و ببین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانوادتون با کی اوکی هستی؟! دایی خاله ای مادربزرگی اونارو بنداز جلو کارای مادرتو خواهرتو بهش بگو ...

وای باورت میشه همشون عین همن طرف پدریم آدمای خوبین ولی مادریم نه ، برم به عموهام بگم فردا مامانم بدتر میاد میگه چرا آبروی منو تو فامیل بردی  فقط برام دعا لطفا 🥲🥲

الان راضی از زندگی و همسرت ؟

فعلا که تو عقدم 

آره خدا شکر بهتر شده رابطمون

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اصلا و ایداااا برات مهم نباشه ..از همون داماد پفیوزز به زودی بدترین ضربه رو‌ میخورن بشین و ببین

اخه ما با اونا کاری نداریم خواهرم میاد به مامانم میگه که اونا از قصد انداختن فلان تاریخ تا ما نیایم 🥲🥲🥲

به هیچ عنوان وامتو بهشون نده دیوانه ای مگه؟!!!

نامزدم میگه فعلا نمیخواد وام بگیری ولی اینا پافشاری میکنن که بابات بدهکاره ، بخدا یعنی هیچکسی شرایط منو قبول نمیکرد 

خداروشکر انشالله همچی خوب میشه

قربونت عزیزم 

بهترین ها قسمتت 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

واااا مگه میشههههه

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

چه آدمای حسودییییی فقط و فقط دوری کنننن

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

هم خواهرت و شوهرش و هم مادرت بهت حسودی میکنن متاسفانه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

با اینجور خانواده مجبوری جشن بگیری

برو عقد کن برو سر زندگیت

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید